Przeżyłem szok gdy wpisałem na FW w wyszukiwarce "Columbo". Zamiast serialu ukazały mi się wszystkie odcinki osobno zatytułowane. Wszedłem na IMDB i sprawdziłem jak tam jest - identycznie. IMDB jest na FW traktowane jako wyrocznia - w sumie dobrze bo musi być porządek. Ale czy nie warto sie zastanowić nad połączeniem...
więcejOryginalny tytuł "One tree hill" jest świetny i tłumaczenie polskie tego tytułu jest bez sensu. Mimo tego serial jest świetny. Właśnie na tvn7 leci druga seria. Co Wam najbardziej podoba się w tym serialu?
witam serdecznie mam pytanie wczoraj na tvn leciał you can dance i leciały takie dwie świetne piosenki co tańczył ten chłopak z kręconymi włoskami co mu dali bilet i druga to taka wieśniara tańczyła co się wkurzyła jak jej nie wybrali . nie wiecie może co to za piosenki albo znacie jakaś stronkę gdzie są spisy tych...
Jest to film z gatunku przygodowych lub sensacyjnch ,z lat chyba 80-tych.Pamiętam tyko fragmet filmu "Bohater ,chłopak steruje takim robotem w domu przy pomocy pilota w w chwili gdy wszedł do domu przestępca.Ten robot walczy z przestępca .Kapitalne sceny walki.Przedtem chłopak oglądał na monitorze w komputerze...
Prawnik ten, inteligentny mlody yuppie, przystojniacha, dobrze zarabia, chodzi na imprezy, flirtuje z dziewczynami, ale do czasu, gdy otrzymuje "w spadku" po zmarlej siostrze czy kuzynce malego dzidziusia :-) Musi sie nim zaopiekowac i totalnie zmienia to jego dotychczasowe zycie... Ktos zna tytul tego serialu?...
No dobra nie tydzień a 4 dni:P W tym miesiącu na kanale Sci- Fi będą leciały 4 filmy na podstawie powieści Stephena K. - Carrie (17.11) w reżyserii De Palmy, Podpalaczka(18.11) Marka Lestera, Mroczna połowa (19.11) w reżyserii G. Romero i Stukostrachy (21.11) Powera.
Co o tym sądzicie? A może wolelibyście akurat...
Któż chciałby zajmować się kulturą, jeśli może się od niej wymigać, patrząc w telewizor? (Juergen Kesting)
Kilkakrotnie próbowałem oglądać telewizję. Ale nie mogłem. Czułem się jak ofiara wojny chemicznej. (Philip Roth)
Czlowiek, ktory wstrzykuje sobie heroine, robi to mniej wiecej z tych samych powodów, z jakich...