Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Widziałam niedawno film na HBO. Bardzo mi się podobał ale niestety nie widziałam go od początku a póżniej zapomnialam sprawdzic tutuł i niewiem co to za film. Niewiem jak sie zaczyna ale ogladałam od momentu jak po napadzie na bank napastnicy ubrali zakladników w takie same ubrania jak mieli sami. Pamietam ze...

Lalola to najlepsza telekomedia ostatnich lat! Oglądajcie na TV4 o 18:00 od poniedziałku do czwartku!

Szukam stron (polskich) poświęconych francuskiemu serialowi animowanemu pt. "Były sobie odkrycia"

O 24:00, TVN emitować będzie sympatycznych 'Przerażaczy', zaś dziesięć minut póżniej jedyneczka wyświetli kultową 'Carrie'. Jeśli nie widziałeś/aś tego drugiego, to nalegam o poparcie jedynki

Jeżeli myślisz że w dzisiejszy wieczór już nic Cię nie zaskoczy, a przeglądając repertuar ogólnodostępnych stacji serwujących hity typu „Szkoła uwodzenia 2” czy „G.I. Jane” narzekasz że telewizja schodzi na psy, to jesteś w błędzie.
Coś przegapiłeś, za niecały kwadrans, o 23:00 na Tele 5 wyemitowana zostanie kultowa...

więcej

Jak tam podoba Wam się propozycja na wrzesniowe wieczory? Mi szczegolnie przypadl nowy serial paradokumentalny Wydzial Zabójstw z mało znaną obsadą (w końcu!) i show o samotnych mamusiach wychowujacych dzieci. Co niektore z nich to konkretne MILF-y. Znacie moze ramówki pozostalych stacji? Jesli tak to napiszcie!

Dygresyjnie: Komu kibicujecie w 4 edycji Jak Oni Śpiewają? I czy w ogóle to oglądacie?

Ja ten program i teraz kibicuję Arturowi Chamskiemu, Jackowi Kawalcowi, Oli Szwed, Jerzemu Zelnikowi, Karolinie Nowakowskiej, Tomaszowi Stockingorowi... No, dużo oni teraz wzięli talentów do 4 edycji. Ale Anka Mucha... chyba...

Nowy serial twórców " M jak miłość" z nową obsadą aktorską. Wszystkie seriale są robione na jedno kopyto. Ta zdradziła, ten rzucił..., ale nowy serial jest bardzo podobny do starego i nie sądzę, aby zrobił furorę. A wy co myślicie o polskich serialach. Czy nie sądzicie, że kiedyś były lepsze?

.. pewnego filmu dla młodzieży leciał na polsacie kilka m-c temu.
O takim chłopaku który w swojej szkole był nieudacznikiem więc postanowił zmienić szkołe i stać się kimś zupełnie innym, na pączątku bardzo się wysilał by go wyrzucili ze starej szkoły proszę o tytuł
Z góry dzięki :*

szukam tytułu starego serialu ;(
Męczy mnie to od długiego czasu- nie moge sobie przypomnieć tytułu pewnego starego serialu sf. Wytężam swoją pamięć, męcze się, pocę i nic. Chodzi o kilkuodcinkowy serial emitowany- może 10 lat temu- na tvp (o ile dobrze pamiętam w tym samym czasie tvp emitowała serial pt....