Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam :] Jakiś czas temu leciał na TVP1 albo TVP2 (nie pamiętam dokładnie ale raczej na dwójce)serial opowiadający o pewnej kobiecie, która widziała duchy. Opiekował nią się pewnien psycholog - on był po rozwodzie, a przyczyną upadku jego związku była śmierć syna. Kobieta, która była jego pacjętką rozmawiałą z duchami...

więcej

Jestem ciekaw co was najbardziej interesuje w jesiennej ramówce, albo co możecie polecić? jak dla mnie to najlepszymi propozycjami jest serial Simpsoni(TV Puls), Prison Break(Polsat), Star Wars Saga(TVP 2) i Zagubieni(TVP 1) reszta to Dr.House i Rzym, a jakie w macie ciekawe propozycje do obejrzenia tej jesieni?

użytkownik usunięty

Jutro o 3 nad ranem, na "Ale Kino!" "Przypadek Pekosinskiego". Dla wytrwałych, ale warto!

Czemu polska tv nadal emituje filmy w tym formacie ,w 16:9 lecą już telenowele i relacje sportowe to czemu obcinają filmy.

polećcie jakies anime co oglada sie rownie dobrze co Wolf's Rain a przyciaga jak Cowboy Bebop.

Siema, potrzebuje ten film do napisania pracy lic! czy tu mozna ściągać filmy i czy on tu jest??

Pamieta ktos moze nazwe serialu dla mlodziezy ktore lecialy w latach 90-tych (obstawiam 94-96),. Chyba bylo w tvp1

1. Na pewno francuski, o chlopaku i dziewczynie w wieku szkolnym ktorzy rozwiazuja zagadki - sensacyjne pod nieobecnosc ojca chlopaka. Chlopak ma w domu "centrum sterowania" - gadzety itp, cos w rodzaju...

więcej

W latach 90. w TVP 3 lecial serial o zwariowanym szpitalu (czarna komedia) pt Niech sie leje krew. Zna ktos
moze oryginalny tytul tego serialu? Poszukiwania w google nie daly rezultatu. Dzieki.

Którzy prowadzący w polskich show telewizyjnych wkurzają was najbardziej
ja typuje : K. Ibisz, K. Skrzynecka, H. Urbański

mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec...

więcej