Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam stron (polskich) poświęconych francuskiemu serialowi animowanemu pt. "Były sobie odkrycia"

O 24:00, TVN emitować będzie sympatycznych 'Przerażaczy', zaś dziesięć minut póżniej jedyneczka wyświetli kultową 'Carrie'. Jeśli nie widziałeś/aś tego drugiego, to nalegam o poparcie jedynki

Jeżeli myślisz że w dzisiejszy wieczór już nic Cię nie zaskoczy, a przeglądając repertuar ogólnodostępnych stacji serwujących hity typu „Szkoła uwodzenia 2” czy „G.I. Jane” narzekasz że telewizja schodzi na psy, to jesteś w błędzie.
Coś przegapiłeś, za niecały kwadrans, o 23:00 na Tele 5 wyemitowana zostanie kultowa...

więcej

Jak tam podoba Wam się propozycja na wrzesniowe wieczory? Mi szczegolnie przypadl nowy serial paradokumentalny Wydzial Zabójstw z mało znaną obsadą (w końcu!) i show o samotnych mamusiach wychowujacych dzieci. Co niektore z nich to konkretne MILF-y. Znacie moze ramówki pozostalych stacji? Jesli tak to napiszcie!

Dygresyjnie: Komu kibicujecie w 4 edycji Jak Oni Śpiewają? I czy w ogóle to oglądacie?

Ja ten program i teraz kibicuję Arturowi Chamskiemu, Jackowi Kawalcowi, Oli Szwed, Jerzemu Zelnikowi, Karolinie Nowakowskiej, Tomaszowi Stockingorowi... No, dużo oni teraz wzięli talentów do 4 edycji. Ale Anka Mucha... chyba...

Nowy serial twórców " M jak miłość" z nową obsadą aktorską. Wszystkie seriale są robione na jedno kopyto. Ta zdradziła, ten rzucił..., ale nowy serial jest bardzo podobny do starego i nie sądzę, aby zrobił furorę. A wy co myślicie o polskich serialach. Czy nie sądzicie, że kiedyś były lepsze?

.. pewnego filmu dla młodzieży leciał na polsacie kilka m-c temu.
O takim chłopaku który w swojej szkole był nieudacznikiem więc postanowił zmienić szkołe i stać się kimś zupełnie innym, na pączątku bardzo się wysilał by go wyrzucili ze starej szkoły proszę o tytuł
Z góry dzięki :*

szukam tytułu starego serialu ;(
Męczy mnie to od długiego czasu- nie moge sobie przypomnieć tytułu pewnego starego serialu sf. Wytężam swoją pamięć, męcze się, pocę i nic. Chodzi o kilkuodcinkowy serial emitowany- może 10 lat temu- na tvp (o ile dobrze pamiętam w tym samym czasie tvp emitowała serial pt....

Witam, na początku lat '90 ubiegłego wieku w TVP1 w okresie wakacyjnym (m.in.) ok. 10.00 leciał serial o oddziale specjalnym policji bodaj z Nowego Jorku.
Oddział ten dysponował taką wielozadaniową ciężarówką, jakby podobną do naszych marki STAR.
Samochód ten miał opuszczaną przesłonę na przednią szybę, taką, że...

więcej

Zapomnialam jak nazywa sie pewien aktor, wiec go opisze: specjalizuje sie w sztukach walki, ma ciemne wlosy, ktore ma zawsze ( z tego co wiem ) upiete w krotki kucyk. Ma dosyc potezna budowe co nie przeszkadza mu w walce, ludzie mowia ze ma "kocie ruchy" gdy walczy....