Nawiązujac do spoczywającego w spokoju tematu o muzyce z reklam i podkreślając, że niektóre reklamy są znacznie ciekawsze niż programy, które następują po nich, chciałabym założyć kolejny temat o reklamach.
Jakie wam się reklamy podobają ostatnio w TV?
Ja lubię nowe reklamy Heyah, zwłaszcza sąsiad głośny-przenośny...
Kiedyś leciał (chyba na pulsie) taki serial o chłopaku-nastolatku mieszkającym w Ameryce itd. Serial ten jest dosyc stary, ale pokazywany był jeszcze w latach mniej więcej 2000,2001. Nie pamiętam za bardzo szczegółów. Wie ktoś jaki może byc tytuł?
..jedno słowo:
M A S A K R A
..nie chodzi mi tu o sam film, bo film jest zrobiony i zagrany świetnie (brawa dla Natalie Portman), ale o to co wyprawiał Polsat podczas emisji tego filmu:
..ok 5-10 minut reklam rozumiem, ale nie ponad 20!! musiałam przełączać na inne kanały bo ciężka cholera mnie brała jak...
Mógłby ktoś napisać, jeśli pamięta kiedy w cyklu megahit we wrześniu leciał ten film? Z góry dziękuję za odpowiedź, jest to istotna wiadomość dla mnie, więc wdzięczny byłbym za szybką odpowiedź. Nigdzie w internecie nie mogę znaleźć programu wstecz ;/
Ja ostatnio wróciłam do tego serialu i znów się nim zachwyciłam,nic a nic nie stracił ze swojej magii,klimatu,tajemniczości,A Michaelem Praedem jako Robinem oczarowana byłam jako dziecko i nadal jestem nim zachwycona tak właśnie musiał wyglądać człowiek w kapturze.
Zwabiła mnie do pokoju pewna melodia. Okazało sie że leci Tańce na lodzie i tańczyła/jeździła Małgorzata Pieczyńska. Jaka piosenka leciała jako akompaniament?
Właśnie rozdano nagrody Emmy- co myślicie o zwycięzcach??
Ja od siebie mogę ocenić tylko "Johna Adamsa"- bo tylko ten serial w całości oglądałem i przyznaje- że zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie- polecam wszystkim.
Słyszałam o nowym ( no dla mnie nowym, bo on jest z 2005r) serialu, który ukazał się w ameryce. Opowiada on o problemach współczesnej młodzieży, takich kontrowersyjnych wręcz. Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś mi powiedział coś więcej o tym serialu, bo nie wiem czy się za niego zabierać czy nie, a na filmwebie niestety...