Czy może mi ktoś polecić jakiś ciekawy, zagraniczny serial (tematyka dowolna, najlepiej w języku angielskim), który nie był emitowany w Polsce!?. Tasiemce nie wchodzą w grę!!!
ten film powstal na podstawie ksiazki Joy Fielding ''nie zdradzaj zadnych tajemnic''.istniejje na 100,tylko ma inny tytul,prosze pomozcie mi!!!opowiada o mlodej adwoka,ktorej matka zaginela w niewyjasnionych okolicznosciach 8 lat wczesniej!przesladuje ja rowniez pewien gwalciciel!!!
Szukam serialu USA który leciał na początku 2005 r. w tvn7 lub polsacie. Był też w 2006 r. Głównym bohaterem był 30 kilkuletni gościu który został przeniesiony do tyłu w czasie o 20 lat. Znowu przeżywa szkolne lata i ma kolegę i koleżankę. Wszystko pamięta co się wydarzyło w szkole na świecie np. na olimpiadzie w Lake...
więcej
Szukam Imienia i nazwiska aktora, który gra rolę doktora Konicy
HELP - nigdzie nie mogę go znaleźć - nawet tu na portalu -jest link z obsadą ale jego tam nie ma - na ineksie jest jakimś czy co ??
Czy w tvp jest cos takiego ze puszczaja co tydzien w danym dniu jakis horror. Pamietam ze jeszcze przed wakajami cos tak ogladalem lecial krzyk w nastepnym tygodniu byl krzyk 3 a w nastepnym koszmar z ulicy wiezow lecial tez koszmar minionego lata i nastepnego
Czy chcielibyście obejrzeć jakiś nieemitowany w Polsce serial, telenowelę bądź operę mydlaną? Ja chciałbym aby Telewizja Polska wykupiła licencję na puszczanie opery mydlanej "El cor de la ciutat", znanej również pod angielskim tytułem "The Heart of the City". Opowiada o miłości dwóch nastolatków - Maxa i Enrica....
Wolicie aby w polskiej telewizji filmy i seriale emitowane były z napisami czy z lektorem/dubbingiem?
Czy ktoś wie jak nazywał się film dokumentalny o zmianach klimatu emitowany we wrześniu bądż sierpniu w tvp (można tam było np zobaczyć duże składowiska nieużywanego sprzętu elektronicznego w Afryce)
Sprawa jest trudna. Wręcz dramatyczna. Poszukuję nazwiska pewnej dziewczyny\kobiety. Wystapiła on jakis czas temu (za cholerę nie mogę sobie przypomiec kiedy) w "Pytaniu na śniadanie". Było to jeszcze w czasach, gdy program prowadzili Prokop i Wellman: Prokop (jak to on próbował ja nawet obsciskiwać w kuchni)....