Witam, na początku lat '90 ubiegłego wieku w TVP1 w okresie wakacyjnym (m.in.) ok. 10.00 leciał serial o oddziale specjalnym policji bodaj z Nowego Jorku.
Oddział ten dysponował taką wielozadaniową ciężarówką, jakby podobną do naszych marki STAR.
Samochód ten miał opuszczaną przesłonę na przednią szybę, taką, że...
Zapomnialam jak nazywa sie pewien aktor, wiec go opisze: specjalizuje sie w sztukach walki, ma ciemne wlosy, ktore ma zawsze ( z tego co wiem ) upiete w krotki kucyk. Ma dosyc potezna budowe co nie przeszkadza mu w walce, ludzie mowia ze ma "kocie ruchy" gdy walczy....
Ostatnio ogladam sobie The Big Bang Theory. Genialnie smieszny i bardzo go polecam. Mozecie rzucic jakimis innymi fajnymi tytulami? pozdr
Witam,
proszę o pomoc w przypomnieniu serialu dla młodzieży o takiej świecącej kulce co się zwała łał czy wow. :P
Jakie najbardziel lubicie programy roz????? Jak oni śpiewają? TANIEC Z GWIAZDAMI? FORT BOYARD? RANKING GWIAZD? MAM TALENT? YOU CAN DANCE?
Mi bardzo sie spodobał program ma talent i ford boyard
Wczoraj tj. 12września, w nocy ok 1-2 oglądałam film, ale nie pamiętam tytułu ani na jakim kanale leciał. Przeglądałam wczorajszy program i nie mogę go odnaleźć, może ktoś oglądał i pomoże?, proszę bardzo.. Trupa cyrkowa odwiedzała jakieś małe miasteczko. Główna bohaterka grała w ich przedstawieniu rolę syreny, starszy...
więcejNa stronie filmu Tarkowskiego (http://www.filmweb.pl/f103880/Dziecko+wojny,1962) pojawiła się informacja, że będzie on emitowany jutro i w następną sobotę pod tytułem "Wojna i Pokój". Nie orientuje się ktoś, na którym programie? I co najważniejsze: to będzie film "Dziecko wojny" a na filmwebie ukazał się zły tytuł, czy...
więcejPolecam film "Opowieści taboru cygańskiego", który można obejrzeć 13 września w sobotę o godz. 11.00 na TVP KULTURA. Warto!