Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wie ktoś może jak się nazywa utwór pochodzący z serialu C.S.I Las Vegas. Chodzi mi o 15 odcinek 3 Sezonu, utwór na samym końcu tego odcinka, gdzie Gill Grissom siedział w samochodzie spoglądając na dom znajdujący się obok. Czyj to za Utwór???

Szukam jednego filmu, nie pamiętam tytułu niestety. Film opowiadał o dwóch bliźniakach którzy zostali nianiami-ochroniarzami dwójki chłopców (też bliźniaków). Wujek tych chłopców był światkiem w jakieś mafijnej sprawie chyba. Film zaczyna się w chińskiej restauracji. Miałem go kiedyś na video no ale sie zawieruszył i...

więcej

kiedy TVN wyemituje kolejny sezon "pogody na miłóść"????

OK, może mało kto ogląda TVP Info, ale ja akurat lubię takie dokumenty jak emitowane w poniedziałki o północy "Taksówki z czterech stron świata". No i dziś, zamiast o północy, zaczęły się za piętnaście pierwsza. Bo wcześniej siedziało w studiu kilku panów i gadało. Oczywiście o zmianie w ramówce nigdzie nie było ani...

więcej

Wie ktoś może jak się nazywa utwór pochodzący z serialu C.S.I Las Vegas. Chodzi mi o 15 odcinek 3 Sezonu, utwór na samym końcu tego odcinka, gdzie Gill Grissom siedział w samochodzie spoglądając na dom znajdujący się obok. Czyj to za Utwór???

poszukuje serialu który szedł z tego co pamiętam na tvp2 i grał tam taki blondynek z kręconymi włosami i zawsze na koniec odcinka on zasiadał do komputera i w notatniku pisał swój pamiętnik- opis serialu bardzo krótki ale tylko tyle pamiętam, jeżeli by ktoś wiedział co to za serial była bym wdzięczna za odpowiedz

Nie pamiętam wiele,ale na pewno:
-leciał dawno temu w tvp1(rano ok.9,ok 8 lat temu- później może też ale nie widziałam)
-film o 2 dziewczynach( jedna biedna-pomaga ojcu w pracy, druga- bogata)
-strasznie sie nie lubią i dokuczają, pewnego dnia jako kare musza zamienic sie miejscami na tydzien)
-bogata zaczyna...

Na TVP 1 w roku 2007 lecial serial o 15 10 w ktorym glowna bohaterka byla zakochana w synu wlasciciela hotelu w ktorym pracowala. On sie jakos nazywal Monarch Cover czy jakos tak ale dokonca nie wiem... prosze o pomoc

Z gory dziekuje :)

użytkownik usunięty

Mam pytanie odnośnie tej stacji: czy często powtarza ona filmy, tak jak inne kanały płatne, czy też puszcza film raczej raz na jakiś dłuższy czas, jak programy ogólnodostępne?

siedzę sobie tutaj sama w środku nocy niczym tomcio paluszek i taki mam nawrót wspomnień z dzieciństwa (niedawno zażegnanego z resztą, ale mama i tak nadal upiera się,że mam pięć lat ;)
przypominam sobie o tych wszystkich filmach, które kiedyś wydawały mi sie straszne, a teraz tylko wywołują u mnie lekki uśmiech...