Wie ktoś może jak się nazywa utwór pochodzący z serialu C.S.I Las Vegas. Chodzi mi o 15 odcinek 3 Sezonu, utwór na samym końcu tego odcinka, gdzie Gill Grissom siedział w samochodzie spoglądając na dom znajdujący się obok. Czyj to za Utwór???
Szukam jednego filmu, nie pamiętam tytułu niestety. Film opowiadał o dwóch bliźniakach którzy zostali nianiami-ochroniarzami dwójki chłopców (też bliźniaków). Wujek tych chłopców był światkiem w jakieś mafijnej sprawie chyba. Film zaczyna się w chińskiej restauracji. Miałem go kiedyś na video no ale sie zawieruszył i...
więcejOK, może mało kto ogląda TVP Info, ale ja akurat lubię takie dokumenty jak emitowane w poniedziałki o północy "Taksówki z czterech stron świata". No i dziś, zamiast o północy, zaczęły się za piętnaście pierwsza. Bo wcześniej siedziało w studiu kilku panów i gadało. Oczywiście o zmianie w ramówce nigdzie nie było ani...
więcejWie ktoś może jak się nazywa utwór pochodzący z serialu C.S.I Las Vegas. Chodzi mi o 15 odcinek 3 Sezonu, utwór na samym końcu tego odcinka, gdzie Gill Grissom siedział w samochodzie spoglądając na dom znajdujący się obok. Czyj to za Utwór???
poszukuje serialu który szedł z tego co pamiętam na tvp2 i grał tam taki blondynek z kręconymi włosami i zawsze na koniec odcinka on zasiadał do komputera i w notatniku pisał swój pamiętnik- opis serialu bardzo krótki ale tylko tyle pamiętam, jeżeli by ktoś wiedział co to za serial była bym wdzięczna za odpowiedz
Nie pamiętam wiele,ale na pewno:
-leciał dawno temu w tvp1(rano ok.9,ok 8 lat temu- później może też ale nie widziałam)
-film o 2 dziewczynach( jedna biedna-pomaga ojcu w pracy, druga- bogata)
-strasznie sie nie lubią i dokuczają, pewnego dnia jako kare musza zamienic sie miejscami na tydzien)
-bogata zaczyna...
Na TVP 1 w roku 2007 lecial serial o 15 10 w ktorym glowna bohaterka byla zakochana w synu wlasciciela hotelu w ktorym pracowala. On sie jakos nazywal Monarch Cover czy jakos tak ale dokonca nie wiem... prosze o pomoc
Z gory dziekuje :)
Mam pytanie odnośnie tej stacji: czy często powtarza ona filmy, tak jak inne kanały płatne, czy też puszcza film raczej raz na jakiś dłuższy czas, jak programy ogólnodostępne?
siedzę sobie tutaj sama w środku nocy niczym tomcio paluszek i taki mam nawrót wspomnień z dzieciństwa (niedawno zażegnanego z resztą, ale mama i tak nadal upiera się,że mam pięć lat ;)
przypominam sobie o tych wszystkich filmach, które kiedyś wydawały mi sie straszne, a teraz tylko wywołują u mnie lekki uśmiech...