Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś z Was chciałby zagrać kogoś w filmie lub serialu który został już nakręcony? Jeśli tak, to w jakim filmie i jaką postać?

Co sądzicie o Rodericku Deckerze? Największym wrogu "Drużyny A"?

Czy może ktoś wie, co działo się w pierwszym odcinku "Drużyny A" Mexican Slayride"?
Oglądałam ten serial chyba z dziesięć lat temu i niewiele z niego pamiętam...

Czy godny obejrzenia jest film 1408 moi mili? ;)
Proszę o waszą opinię, pomoże mi ona w podjęciu decyzji ...

Chciałam pójść do kina na " Step up 2 ", ale nie wyświetlają go w Cinema City Krewetka, a może to tylko chwilowe i za jakiś czas go wyświetlą,co? Wiecie coś o tym?

Kto jest Twoim ulubionym bohaterem? Hannibal? Buźka? B.A.? Murdock? A może pułkownik Roderick Decker??????????????

Dokładnie o 22.10 miał się zacząć dziś w TVP1 film Wajdy ZIEMIA OBIECANA (tak pisali w TeleTygodniu), a dopiero przed 5 minutami zaczął się ZIEMIA NICZYJA. I jak tu nie psioczyć na TVP ...

Wyszukuje film w wyszukiwarce i po otrzymaniu wynikow i kliknieciu nie moge wejsc na jego szczegoly ale co dziwne film jest w bazie waszej i o ile wiem gdzei go jeszcze mozna inaczej znalezc u was (zapowiedzi, premiery) to wtedy dziala chociaz nie zawsze ... tak jakby cos sie dzialo przy wyszukiwaniu ... dla mnie to...

więcej

Forumowicze, pomóżcie! Nie wiecie, czy na platformie n obejrzę galę rozdania Oscarów? Bardzo zależy mi na szybkiej odpowiedzi;) Z góry wielkie, wielkie dzięki:) Pozdrawiam:)

Znacie jakiś mało popularny serjal ale dobry zjadł bym se jakiś serjal . ja polecam traveler i kill pointt a wy??