Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wyszukuje film w wyszukiwarce i po otrzymaniu wynikow i kliknieciu nie moge wejsc na jego szczegoly ale co dziwne film jest w bazie waszej i o ile wiem gdzei go jeszcze mozna inaczej znalezc u was (zapowiedzi, premiery) to wtedy dziala chociaz nie zawsze ... tak jakby cos sie dzialo przy wyszukiwaniu ... dla mnie to...

więcej

Forumowicze, pomóżcie! Nie wiecie, czy na platformie n obejrzę galę rozdania Oscarów? Bardzo zależy mi na szybkiej odpowiedzi;) Z góry wielkie, wielkie dzięki:) Pozdrawiam:)

Znacie jakiś mało popularny serjal ale dobry zjadł bym se jakiś serjal . ja polecam traveler i kill pointt a wy??

serial jest super ale pora nadawania to jak dla dzieci z przedszkola i to nie wszystkich bo niektóre nie wracają tak wcześnie
ps przepraszam wszystkich których wkurzyłam tym tematem na forum LUDZIE KINA-pomyłka

koło fortuny to swietny teleturniej prowazi go krzysztof tyniec i marta lewandowska

Czy ktoś może wie coś dokładniej o postaciach z "Drużyny A"? Np: co lubili, kiedy się urodzili, gdzie mieszkali, ich przeszłość itp. Chodzi mi o postacie filmowe: Hannibal, Buźka, B.A., Murdock, a nie o aktorów.
Z góry dziękuję.

"Temat postanowiłem umieścić je w tym dziale. Właściwie, to nie pytanie ale prośba. Jeśli znacie, prosiłbym o tytuły. Wiecie, słyszy sie czasem coś fajnego, chciałoby się wiedzieć co to, a nikt nie wie. Więc może ktoś z was...?"

TEMAT: crac_off

byl emitowany pod koniec lat 90-tych , chyba w polsacie.
Opawiadal o kolesiu, ktory zabil gwalciciela swojej zony, ale jakos tak sie dzieje ze sam ginie( postrzelony chyba). Trafil do piekla(?) i zawarl pakt z szatanem , polegajacy na tym ze poluje na dusze ktore uciekly z piekla,czyscca(?) strzela takiej duszy w...

użytkownik usunięty

Czy ktos posiada może 3 pierwsze odcinki tego serialu?? Emitowany jest w piątki o 22 na kanale Discovery Historia. Bardzo mi są potrzebne. Jesli ktoś przypadkiem nagrał choćby jeden, to proszę o kontakt.

A swoją drogą ciekawe jest, że piszę ten post po raz trzeci (ostatnio wczoraj) i "ktoś" mi go systematycznie...