pudzian vs michael clurke duncan czy wygra wielokrotny mistrz świata w strongmen czy były kulturysta
Szukam dwóch seriali animowanych, prawdopodobnie z lat 80.
1. Grupa dzieciaków w czasie wizyty w wesołym miasteczku została przeniesiona do świata magii. Każdy uzyskał jakąś zdolność lub magiczny przedmiot. Jeden został czarodziejem a inny dostał czarodziejską tarczę.
Walczyli z takim demonem(?) co miał wielkie...
Dzisiaj w TV:
* Osada 20:10 TVP2
reż. M. Night Shyamalan, rok prod. 2004
http://osada.filmweb.pl/
Opis filmu: ytułowa osada to miejsce położone gdzieś wśród pensylwańskich lasów. Zamieszkuje ją niewielka społeczność, żyjąca pod wodzą "starszyzny", kierując się co dzień surowym kodeksem etycznym i obyczajowym....
Czy ktoś z Was chciałby zagrać kogoś w filmie lub serialu który został już nakręcony? Jeśli tak, to w jakim filmie i jaką postać?
Czy może ktoś wie, co działo się w pierwszym odcinku "Drużyny A" Mexican Slayride"?
Oglądałam ten serial chyba z dziesięć lat temu i niewiele z niego pamiętam...
Czy godny obejrzenia jest film 1408 moi mili? ;)
Proszę o waszą opinię, pomoże mi ona w podjęciu decyzji ...
Chciałam pójść do kina na " Step up 2 ", ale nie wyświetlają go w Cinema City Krewetka, a może to tylko chwilowe i za jakiś czas go wyświetlą,co? Wiecie coś o tym?
Kto jest Twoim ulubionym bohaterem? Hannibal? Buźka? B.A.? Murdock? A może pułkownik Roderick Decker??????????????