Czy ktoś przypadkiem może mi pomóc w zdobyciu tego filmu. Nie jest to łatwe więc pytam specjalistów:)
Jakie odcinki były dzisiaj w gazecie? O 7.00 rano obeszłam całe miasto i nigdzie nie dostałam gazety! Wszędzie wrzucają po jednym egzemplarzu i są zadowoleni! Napisałam do nich w tej sprawie. Nawet nie wiem, co mnie ominęło!
"Nikita" to jeden z mojch ulubionych seriali...ogladam go zawsze gdy tylko leci w telewizi..jest świetny..: )
Film przeszył Cię na wskroś...
Poruszył do głębi...
Muzyka stworzyła niepowtarzalny nastrój, słuchasz jej idąc drogą,
w szkole, pracy... Czy jest taka muzyka? Taki film? Który do dnia dzisiejszego gości w Twoim sercu ? Lub odtwarzaczu mp3? A może muzyka wpłynęła w jakiś sposób na Twoje życie? Opisz to :) Podzielmy...
"muszkieterowie następne pokolenie" oglądałam to jakieś 2 lata temu na wakacjach.Dziś zaczełam szukać go w necie ale nigdzie nie ma nawet wzmianki.
Ogladałem NIEDAWNO to znaczy dzis "Truman show" i musze powiedziec ze film jest swietny ale te reklamy na Polsacie (i nie tylko) sa dołujące!!! Jak Reklama moze trwac przeszło 6 minut!!!Zaprzeproszeniem szlak człowieka trafia bo się przełącza po innych kanałach gubiąc wątek!!!Jedyny plus ze mozna fajke wypalic albo sie...
więcej