Już mamy to za sobą...:)
Jakieś uwagi? Żale? A może cieszycie się ze zwycięstwa ulubionego serialu? ^^
Chciałem dowiedzieć się jaki jest rok urodzenia aktora Daniela Caltagirone, a nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat. Będę wdzięczny za pomoc
Jak sie nazywa bajka, w której: jakies dzieci przechodza przez drzwi do jakiejs doliny i tan jest taki zły latajacvy potwór?? dzieki za pomoc
Kogo uważacie za najlepszego bohatera filmowego?ja szczerze mówiąc najlepszym bohaterem nazywam Jacka Sparrowa. macie może jakieś jego tapety?piszcie
Nie uważacie, że pani odkrywająca literki powinna chodzić w miniówce? Mi się wydaje, że jak już tam jest (komputer mógłby zastąpić jej pracę) to nie tylko literki powinna odsłaniać.Pozdrawiam. :)
BTW: Zauważyliście, iż jest ona baaaaaardzo wysoka?
prosze pomóżcie szukam filmu lecial juz bardzo dawno temu może cos około 1995-6 roku w sobote wielkanocną
Film fantasy opowiadał o dwóch dziewczynkach jedna mieszkała z rodzicami na ziemi a druga pod ziemia, przejście było pod różami przed domem tej dziewczynki co mieszkała na ziemi, pamietam tylko ze pewnego razu ta...
No cóż poziom jeszcze niższy niż w tamtym roku wśród nominowanych ;|
Obawiam się co będzie za kilka lat... "Pierwsze miłość", Ania Guzik, Mikołaj Krawczyk <szok> <sciana>
Gościem zagranicznym/specjalnym tegorocznych telekamer będzie:
Melanie Griffith
mam nadzieję, że przyjedzie z mężem, wieksze wydarzenie by bylo...