przypomnę tylko laureatów:
Informacje: Kamil Durczok - "Fakty"
Publicystyka: Tomasz Sekielski i Andrzej Morozowski - "Teraz My!" (TVN)
Rozrywka: Szymon Majewski - "Szymon Majewski Show" (TVN)
Serial obyczajowy: "Magda M."
Serial kryminalny: "Kryminalni"
Serial komediowy: "Niania"
Aktorka: Joanna Brodzik - "Magda...
Witam. Poszukuje tytuły serialu, jakieś 8 lat temu leciał na TVP1. Fabuła przedstawiała się mniej więcej tak: był sobie koleś, któremu codziennie rano kot dostarczał 'jutrzejszą' gazetę na wycieraczkę. Dzięki tej gazecie nasz główny bohater mógł zapobiec tragicznym wydarzeniom jak np, karambol samochodowy, w którym...
Jeżeli ktoś kojarzy takie anime jak "Afro Samurai" to mam nadzieje że będzie pamiętał jak Afro walczy z "kuma" - nie potrafię tego odmienić żeby miało ręce i nogi, ale chodzi mi jak walczył z misiem.
Moje pytanie jest następujące:
Czy ktoś wie co za utworek leci w tle, jest świetny a ja nigdzie nie mogę go znaleźć...
Był on emitowany w latach 90., nawet nie pamiętam na jakim kanale. Rodzina (z tego co pamiętam bez matki) pechowo przeniosła się w czasy dinozaurów, i totalnie nie mogła wydostać się z tej dźungli. Mieli jeepa. Kojarzycie coś?
Witam,
moglibyście mi pomóc znaleźć jakiś dobry serial. Szukam czegoś podobnego do
Prison Break, Heroes lub Dexter( wg mnie najlepszy z tej trójki:) ).
Z góry dzięki za pomoc
Siemka!
Chciałabym się zapytać, czy ogólnie lubicie program Polsat i co o tym programie myślicie. Bo mi się wydaje, że ten program pomału schodzi na psy. Nie dość, że te reklamy w czasie filmów... to jeszcze nic tam nie leci. Cały czas to samo. Kiedyś to jeszcze było co tam pooglądać (np. "Jezioro Marzeń"; "Szkoła...
Szukam filmów gdzie były pokazane sceny bitewne okrętów z czasów średniowiecza, filmów o piratach itp, które zostały wyprodukowane do 2000 roku.
Prosiłbym o tytuły tych filmów.
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
To były smutne chwile dla polski. Przyznajcie jednak, czy jest coś w telewizji, co Was strasznie zdenerwowało z powodu żałoby? Nie został wyemitowany "Krzyk" i to mnie bardzo zdenerwowało...co ma horror do żałoby? Komedia-owszem-tu nie wypada, ale horror...???
Witam wszystkich.
Poszukuję filmu, który opowiadał chyba o Marsie lub innej planecie.
Na którą przybyli grupa ludzi. Pamiętam, że był w nich chłopiec, który chorował na jakaś chorobę. Na planecie były inne istoty podobne do ludzi, które mieszkały w ziemi i wychodzili z ziemi. Te istoty miały obroże na szyj, które...