Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

13.02. 2005 został wyemitowany w TVN program "Rosyjska ruletka". Co o tym sądzicie? Czy to kolejny produkt nastawiony na szokowanie i przyciągnięcie widza za wszelką cenę, czy raczej ciekawy eksperyment pokazujący skomplikowanie ludzkiej psychiki?

witam szukam filmu o voodoo ktorego widzialem dosc dawno w tvp3 o takim kolesiu ktory za pomoca voodoo zostal ozywiony i kiedy slyszal muzyke szedl do skarbu. pod koniec filmu latal z harpunem w glowie i ciagnal jakis wuzek (wygladal jak taki troche walniety renifer):), niewiem jak sie nazywal ten film ale moze ktos z...

więcej

Serial ten opowiadał o mężczyźnie, który z jednej strony był bardzo inteligentny i przebiegły, a z drugiej chory psychicznie. Pracował w pewnej firmie, w której dosłownie "po trupach" piął się po szczeblach kariery. Charakterystyczną sceną było to, że na końcu każdego odcinka główny bohater kładł się do kartonu i...

Zna ktoś to anime? Tak sobie pomyślałam, że w Polsce mało kto je kojarzy, więc może zapodam linki do paru openingów i endingów na zachętę(openingi są prawie jak zwiastuny). Anime powstaje na podstawie mangi, która jest naprawdę...

...o żabkach i o takim sumie.Nie moge sobie przypomniec tytułu a pamietam ją za małego bajtla.Pomóżcie jeśli wiecie.

Tu wypisujcie swoje wrazenia jesli chodzi o najnowszą serię.

kilka lat temu oglądałam w telewizji kultowy film produkcji hiszpańskie.Bohater przemieżal hiszpanie od południa aż po granice francuską uciekając przed mordercami mafji.czy ktoś wie jaki był tytuł tego filmu,bardzo mi na tym zależy

Czesc.
mam pytanie

na jakim kanale, kiedy i o ktorej leca gotowe na wszystko?
wszedzie szukam i nie umie znalezc :?/

Potrzebny mi link do piosenki z serialu "Szczury wodne", która pojawia się w dość osobistych lub trudnych chwilach Rachel Goldsteen. Nazywa się "GOLDIE`S THEME" i wykonuje ją Cathi Ogden. Początek brzmi tak:
"...Wake me when this game is over
I'm drowin'
Wake me when this game is over
Take me away..."

Bedę...

Witam... Jestem nowy na forum i nie zabardzo wiem w którym dziale uemiscić moją prosbe daltego wybaczcie mi jesli robie błąd pisząc tu.
Chciałbym byscie mi polecicli jakies filmy typu "Ali G In Da House", sądze ze mniej wiecej kazdy rozumie o co chodzi... ciągłe jaja, duzo smiechu, raperski styl itp to to co mnie...