Nie uważacie, że pani odkrywająca literki powinna chodzić w miniówce? Mi się wydaje, że jak już tam jest (komputer mógłby zastąpić jej pracę) to nie tylko literki powinna odsłaniać.Pozdrawiam. :)
BTW: Zauważyliście, iż jest ona baaaaaardzo wysoka?
prosze pomóżcie szukam filmu lecial juz bardzo dawno temu może cos około 1995-6 roku w sobote wielkanocną
Film fantasy opowiadał o dwóch dziewczynkach jedna mieszkała z rodzicami na ziemi a druga pod ziemia, przejście było pod różami przed domem tej dziewczynki co mieszkała na ziemi, pamietam tylko ze pewnego razu ta...
No cóż poziom jeszcze niższy niż w tamtym roku wśród nominowanych ;|
Obawiam się co będzie za kilka lat... "Pierwsze miłość", Ania Guzik, Mikołaj Krawczyk <szok> <sciana>
Gościem zagranicznym/specjalnym tegorocznych telekamer będzie:
Melanie Griffith
mam nadzieję, że przyjedzie z mężem, wieksze wydarzenie by bylo...
przypomnę tylko laureatów:
Informacje: Kamil Durczok - "Fakty"
Publicystyka: Tomasz Sekielski i Andrzej Morozowski - "Teraz My!" (TVN)
Rozrywka: Szymon Majewski - "Szymon Majewski Show" (TVN)
Serial obyczajowy: "Magda M."
Serial kryminalny: "Kryminalni"
Serial komediowy: "Niania"
Aktorka: Joanna Brodzik - "Magda...
Witam. Poszukuje tytuły serialu, jakieś 8 lat temu leciał na TVP1. Fabuła przedstawiała się mniej więcej tak: był sobie koleś, któremu codziennie rano kot dostarczał 'jutrzejszą' gazetę na wycieraczkę. Dzięki tej gazecie nasz główny bohater mógł zapobiec tragicznym wydarzeniom jak np, karambol samochodowy, w którym...
Jeżeli ktoś kojarzy takie anime jak "Afro Samurai" to mam nadzieje że będzie pamiętał jak Afro walczy z "kuma" - nie potrafię tego odmienić żeby miało ręce i nogi, ale chodzi mi jak walczył z misiem.
Moje pytanie jest następujące:
Czy ktoś wie co za utworek leci w tle, jest świetny a ja nigdzie nie mogę go znaleźć...
Był on emitowany w latach 90., nawet nie pamiętam na jakim kanale. Rodzina (z tego co pamiętam bez matki) pechowo przeniosła się w czasy dinozaurów, i totalnie nie mogła wydostać się z tej dźungli. Mieli jeepa. Kojarzycie coś?