Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej, pytanie może nieco dziwne, ale zastanawia mnie co tak naprawdę znaczy sezon (seria)?

Interesuje mnie Wasze zdanie na temat samego pojęcia sezonu, bo nigdzie takowego nie znalazłem. Na żadnym forum, w żadnej publikacji, nawet w Wikipedii nic nie ma.
Tak piszemy i mówimy w mowie potocznej o sezonie pierwszym,...

więcej

To miejsce przeznaczone dla wszystkich tych, którzy pragną Podyskutować na temat telewizji, czyli prezentowanych przez nią filmów, programów, reality shows itp. W obecnych czasach, kiedy tyle zamieszania wywołują emisje programów "Big Brother", Czy "Amazonki" wierzymy, że takie forum jest potrzebne i na pewno stanie...

więcej

Proszę, dawajcie swoje typy filmowe, jakie zostaną wyemitowane w tegoroczne święta Bożego Narodzenia.
Tradycyjnie zostanie wyemitowany "Kevin sam w domu" i "Kevin sam w Nowym Jorku", z czego się zawsze cieszę, bo ja te dwa filmy w świątecznej ramówce muszę mieć.
Może powiecie, że przesadzam, więc czekam na Wasze...

był wysyp dobrych filmów,naprawde dobrych.
Osaczony-B.Wilis w trochę innej Szklanej Pułapce
Tombstone rewewelacyjny western w gwiazdorskiej obsadzie
Kalifornia,poczatek drogi aktorskiej na szczyt- Pitta
No i słynny Trainspotting.....

Zapewne oglądaliście je poraz któryś jak to kinomaniacy ,ale jakie mieliście po...

więcej

na reklamie jest taka duża choinka wydeptana w śniegu...

a tą piosenkę śpiewa kobieta jest to żywa piosenka myslę że również świateczna... proszę o pomoc :)

Potrzebuje utworu z odcinka "home". Rodzinka jedzie samochodem i w tle słychać utwór. Oten kawałek właśnie mi chodzi. z góry dzięki

Zapraszam do wzięcia udziału w miniankiecie :)
http://webankieta.pl/ankieta/w37xxo1048g/p

Wczoraj na "siodemce" lecialy 2 odcinki(11 i 12) z ktorego sezonu?Prosze o pomoc!

Podajcie tytuły filmów które chcielibyście zobaczyć w najbliższym czasie w telewizji. Chciałbym także żebyście coś napisali o tychże filmach.

Czy ktoś słyszał o tym serialu? Niedawno było nim news na filmwebie...

Otóż słynąca z braku zahamowań stacja Showtime od sierpnia będzie emitowała nowy serial z Davidem Duchovnym i ma to być najbardziej perwersyjny serial w historii... Oby :) Już nie mogę się doczekać ;)

Mam nadzieję, że serial ten dorówna...