Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

A ja jakoś tak zawsze wolę obejrzeć w tv, niż z dysku, czy nawet dvd (a niby to samo, tylko lepsze). Siła przyzwyczajenia?

TVN7 20.10 "Joe Black" ? Pitt i Hopkins jako życie i śmierć, czy może odwrotnie :), ładniutka Forlani;

Puls 20.00 "Stracone zachody miłosne" Szekspira w/g K. Branagha ? z Branaghem i A....

komedia "Co z tym Bobem?". Bill Murray i Richard Dreyfuss rozbawią was do łez.
Dla wielbicieli dobrych komedii, pozycja obowiązkowa. :D :D
http://www.filmweb.pl/Co+z+tym+Bobem,1991,o+filmie,Film,id=4621

Od 1 grudnia. Dexter bedzie w Polsce na nowym kanale Universal Channel. Dla tych co nie ogladali. Mówie wam warto!!

Napewno niejeden oglądał chociaż jeden odcinek. Chodzi o to, że na końcu zawsze leciał taki fajny kawałek ragge. Kto zna wykonawcę i tytuł?

Ciekawa wiedza. Np., że:

1. Marek Kondrat jest większą gwiazdą w ciepłych krajach niż w Polsce.
2. Janusz Gajos nie wie, co zrobić z pokusą.
3. Maja Ostaszewska ma Neostradę i korzysta z niej pijąc kawę.
4. Stanisław Tym, jak na satyryka przystało, opowiada kawały bez sensu niczym oszczędzanie na lokacie.
5....

Co sądzicie?

(hmm ... może zacznę jednak oglądać seriale)

Na litość boską !

użytkownik usunięty

Zakładam ten temat bo mnie rzuciło w tył jak zobaczyłem ocenę serialu Włatcy Móch.
Ludzie , czemu temu śmieciowi dajecie aż tak wysoką notę , popatrzcie wy proszę na jakieś nieco ambitniejse produkcje bo we łbie się nie mieści że taki syf ma tak wysoką ocenę , do kur@$ !!! nędzy ten syf ma wyższą notę od arcydzieła...

więcej

w związku z 1000nym postem w części 1szej z dnia 15 listopada chciałam tutaj zamieścić odpowiedź na ostatni post dot. tańczącego gościa z reklamy ery :
Odpowiedź dla "damiano_skc" :
The Last Goodnight - Pictures of you.

Al Pacino, Meryl Streep, Emma Thompson. 5 Złotych Globów, 11 statuetek Emmy. Jednym słowem trzeba obejrzeć. 12.11 pierwszy odcinek.

Dwóch gości leje się na dachu wodą z węży. Super nutka ;) Jeśli ktoś zna, to opiszcie. z góry dziękuje :*