Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wczoraj na "siodemce" lecialy 2 odcinki(11 i 12) z ktorego sezonu?Prosze o pomoc!

Podajcie tytuły filmów które chcielibyście zobaczyć w najbliższym czasie w telewizji. Chciałbym także żebyście coś napisali o tychże filmach.

Czy ktoś słyszał o tym serialu? Niedawno było nim news na filmwebie...

Otóż słynąca z braku zahamowań stacja Showtime od sierpnia będzie emitowała nowy serial z Davidem Duchovnym i ma to być najbardziej perwersyjny serial w historii... Oby :) Już nie mogę się doczekać ;)

Mam nadzieję, że serial ten dorówna...

użytkownik usunięty

Najlepszy serial o dinozaurach tylko szkoda że taki krutki...

Piszcie wasze typy seriali na które czekacie i chcilibyście zobaczyć. Jaki był by jego scenariusz.

pamietasz serial o czlowieku ktory byl w jungli przez wiele lat jako zolniez pozniej wrocil do miata i nie spodziewanie wyostrzyly mu sie wszustkie zmysly dotyk, wech,sluch,wzrok i smak.zozwiazuje rozne zagadki criminalne. nie wiemjaki jest jego orginalny tytul.czy ktos wie???

Jeżeli wie ktoś o organizowanych we Wrocławiu castingach, to bardzo prosze o wiadomość. Chodzi mi o castingi dla młodzieży. Do seriali,filmów, reklam lub dla fotomodelek/modeli cokolwiek... Bardzo prosze, napiszcie wszystko co wiecie!

piątek, 30.11.2007:

20:50 - Nieznajomi z pociągu, kanał Polonia 1 !!!

oszalalem, skad taki kanal ma kase na tak genialny film, swoją drogą okno na podwórze też puszczali jakiś czas temu, więc może warto częśćiej przeglądać ich program a nawet umieścić go na fw

Witam. Przeglądając wiele for internetowych na temat filmów, muzyki, książek itp. spotkałem się z wieloma wypowiedziami, które mocno krytykowały znanych, popularnych i powszechnie uznawanych za wybitnych ludzi...

Waszym zdaniem, który aktor, aktorka, reżyser, producent, pisarz, piosenkarz, zespół, film, serial jest...

więcej

Poszukuję kawałka który kiedyś dość często leciał na Radiostacji (przeróbka właśnie muzyczki z tego serialu). Czy ktoś zna?