A ja jakoś tak zawsze wolę obejrzeć w tv, niż z dysku, czy nawet dvd (a niby to samo, tylko lepsze). Siła przyzwyczajenia?
TVN7 20.10 "Joe Black" ? Pitt i Hopkins jako życie i śmierć, czy może odwrotnie :), ładniutka Forlani;
Puls 20.00 "Stracone zachody miłosne" Szekspira w/g K. Branagha ? z Branaghem i A....
komedia "Co z tym Bobem?". Bill Murray i Richard Dreyfuss rozbawią was do łez.
Dla wielbicieli dobrych komedii, pozycja obowiązkowa. :D :D
http://www.filmweb.pl/Co+z+tym+Bobem,1991,o+filmie,Film,id=4621
Od 1 grudnia. Dexter bedzie w Polsce na nowym kanale Universal Channel. Dla tych co nie ogladali. Mówie wam warto!!
Napewno niejeden oglądał chociaż jeden odcinek. Chodzi o to, że na końcu zawsze leciał taki fajny kawałek ragge. Kto zna wykonawcę i tytuł?
Ciekawa wiedza. Np., że:
1. Marek Kondrat jest większą gwiazdą w ciepłych krajach niż w Polsce.
2. Janusz Gajos nie wie, co zrobić z pokusą.
3. Maja Ostaszewska ma Neostradę i korzysta z niej pijąc kawę.
4. Stanisław Tym, jak na satyryka przystało, opowiada kawały bez sensu niczym oszczędzanie na lokacie.
5....
Zakładam ten temat bo mnie rzuciło w tył jak zobaczyłem ocenę serialu Włatcy Móch.
Ludzie , czemu temu śmieciowi dajecie aż tak wysoką notę , popatrzcie wy proszę na jakieś nieco ambitniejse produkcje bo we łbie się nie mieści że taki syf ma tak wysoką ocenę , do kur@$ !!! nędzy ten syf ma wyższą notę od arcydzieła...
w związku z 1000nym postem w części 1szej z dnia 15 listopada chciałam tutaj zamieścić odpowiedź na ostatni post dot. tańczącego gościa z reklamy ery :
Odpowiedź dla "damiano_skc" :
The Last Goodnight - Pictures of you.