Podajcie tytuły filmów które chcielibyście zobaczyć w najbliższym czasie w telewizji. Chciałbym także żebyście coś napisali o tychże filmach.
Czy ktoś słyszał o tym serialu? Niedawno było nim news na filmwebie...
Otóż słynąca z braku zahamowań stacja Showtime od sierpnia będzie emitowała nowy serial z Davidem Duchovnym i ma to być najbardziej perwersyjny serial w historii... Oby :) Już nie mogę się doczekać ;)
Mam nadzieję, że serial ten dorówna...
pamietasz serial o czlowieku ktory byl w jungli przez wiele lat jako zolniez pozniej wrocil do miata i nie spodziewanie wyostrzyly mu sie wszustkie zmysly dotyk, wech,sluch,wzrok i smak.zozwiazuje rozne zagadki criminalne. nie wiemjaki jest jego orginalny tytul.czy ktos wie???
Jeżeli wie ktoś o organizowanych we Wrocławiu castingach, to bardzo prosze o wiadomość. Chodzi mi o castingi dla młodzieży. Do seriali,filmów, reklam lub dla fotomodelek/modeli cokolwiek... Bardzo prosze, napiszcie wszystko co wiecie!
piątek, 30.11.2007:
20:50 - Nieznajomi z pociągu, kanał Polonia 1 !!!
oszalalem, skad taki kanal ma kase na tak genialny film, swoją drogą okno na podwórze też puszczali jakiś czas temu, więc może warto częśćiej przeglądać ich program a nawet umieścić go na fw
Witam. Przeglądając wiele for internetowych na temat filmów, muzyki, książek itp. spotkałem się z wieloma wypowiedziami, które mocno krytykowały znanych, popularnych i powszechnie uznawanych za wybitnych ludzi...
Waszym zdaniem, który aktor, aktorka, reżyser, producent, pisarz, piosenkarz, zespół, film, serial jest...