Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

na reklamie jest taka duża choinka wydeptana w śniegu...

a tą piosenkę śpiewa kobieta jest to żywa piosenka myslę że również świateczna... proszę o pomoc :)

Potrzebuje utworu z odcinka "home". Rodzinka jedzie samochodem i w tle słychać utwór. Oten kawałek właśnie mi chodzi. z góry dzięki

Zapraszam do wzięcia udziału w miniankiecie :)
http://webankieta.pl/ankieta/w37xxo1048g/p

Wczoraj na "siodemce" lecialy 2 odcinki(11 i 12) z ktorego sezonu?Prosze o pomoc!

Podajcie tytuły filmów które chcielibyście zobaczyć w najbliższym czasie w telewizji. Chciałbym także żebyście coś napisali o tychże filmach.

Czy ktoś słyszał o tym serialu? Niedawno było nim news na filmwebie...

Otóż słynąca z braku zahamowań stacja Showtime od sierpnia będzie emitowała nowy serial z Davidem Duchovnym i ma to być najbardziej perwersyjny serial w historii... Oby :) Już nie mogę się doczekać ;)

Mam nadzieję, że serial ten dorówna...

czy lubita dinotopie?

użytkownik usunięty

Najlepszy serial o dinozaurach tylko szkoda że taki krutki...

Piszcie wasze typy seriali na które czekacie i chcilibyście zobaczyć. Jaki był by jego scenariusz.

pamietasz serial o czlowieku ktory byl w jungli przez wiele lat jako zolniez pozniej wrocil do miata i nie spodziewanie wyostrzyly mu sie wszustkie zmysly dotyk, wech,sluch,wzrok i smak.zozwiazuje rozne zagadki criminalne. nie wiemjaki jest jego orginalny tytul.czy ktos wie???

Jeżeli wie ktoś o organizowanych we Wrocławiu castingach, to bardzo prosze o wiadomość. Chodzi mi o castingi dla młodzieży. Do seriali,filmów, reklam lub dla fotomodelek/modeli cokolwiek... Bardzo prosze, napiszcie wszystko co wiecie!