Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wpisujcie tu wasze ulubione aktorki i aktorów.

Ja zaczynam:

Aktorki:
1) Angelina Jolie
2) Uma Thurman
3) Milla Jovovich
4) Julia Roberts
5) Daryl Hannah
6) Sandra Bullock

Aktorzy:
1) Brad Pitt
2) Russell Crowe
3) Matt Damon
4) Johnny Depp
5) Leonardo DiCaprio
6) Wesley Snipes

1) Leciał na TVN-ie kilka lat temu. Opowiadał on o przygodach pary: miś polarny i duszek. Oboje chcieli gdzieś dotrzeć.
2) Oglądałam go wiele lat temu. Był to chyba japoński serial opowiadający o rodzince, która grała w baseball.

Dla fanów serialu "Gotowe na Wszystko" <to pl tytuł jbc ;p> Angielski: "Desperate Housewives".

Jeśli chodzi o historię, o czym to jest, to chyba nie będę pisał, bo kto oglądał i tak się tutaj wypowie na ten temat, a kto nie oglądał.. niech się nie wypowiada <jak to bywa huh?>

Ok, żeby dyskusja była zwięzła,...

kontynuacja watku rozpoczętego tu: http://www.filmweb.pl/topic/259673/piosenki+z+reklam..html?page=20#

Kablowa? Satelitarna?
Napisz nazwę dostawcy, zalety oferty, najatrakcyjniejsze kanały, Twoja opinia...
A wszystko to, dlatego że zobaczyłem iż cena mojej kablówki drastycznie wzrasta, więc postanowiłem działać! :D

- czyli jak nie należy robić filmów, mając do dyspozycji niezłą story i Małgorzatę Foremniak (Ash). Pomysł dobry, otoczenie (szara Polska) dobre, to mogło być skrzyżowanie Dicka z Gibsonem, a wyszło jak zwykle w Polsce - kicha.
Czy widziałem kiedyś gorszy film polski ... hmm ... widziałem - Wiedźmin. A gorszy...

Leciał kiedyś taki film na Polsacie. Pewien facet zabijał 12 mężczyzn, którzy nosili imiona 12 apostołów. Jeżeli facet miał imię np. Mateusz to facet go zabił taką samą śmiercią jaką miał Św. Matateusz. Każdemu zabitemu facet odcinał języki (kiedy jescze żyli, oj to musiało boleć) i wkładał im do ust łyżeczkę. Ten film...

więcej

Co poza więzami kewi i braterską miłością zmusiło Scofielda do podjęcia decyzji o ratowaniu brata?

Hej, mam problem poszukuje nazwy filmu.
Byl on o tym ze ksiadz przyjechal do jednego miasta, tam szybko zostaje awansowany na wyzsze stanowisko, spotyka jednak dziewczyne, zakochuje sie w niej, spotykaja sie potajemnie. Potem ona bedzie w ciazy, ksiadz przekona ja do aborcji, jednak aborcja sie nie powiodla i ona...

Zapewne niektórzy czytali gazety, w których mówiono o takim seansie:
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=99&ShowArticleId=66264

Ale mam jedno pytanie...
W jakim terminie zostanie wyemitowane Salo, czyli 120 dni Sodomy?
:)