mam pytanko jak można oglądać tv przez internet bo przeszuklam neta ale jakoś nie moge się z tym połapac jesli znlazł byś się ktoś życzliwy i pomógł szczególnie zależy mi na VIVIE.
mam prośbę na TVP 1 leciał ok 15 15 serial o kobiecie która pracowała w firmie ubezpieczeniowej a zarazem opiekował sie dziećmi swojej siostry wiem ze film był niezły ale całkiem mi z głowy tytuł wypadł
jeśli ktoś wiem o co mi chodzi to proszę o podanie mi tytułu
Koniecznie musicie to przegapić!
Telewizja Trwam presents:
15:45 "Nekropolia Amerykańskiej Częstochowy" - reportaż
16:00 "KOLORY ŚWIĘTOŚCI"
16:10 "MUSICIE BYĆ MOCNI MIŁOŚCIĄ" - program edukacyjny
16:45 Muzyczne chwile
17:00 Program dla dzieci "W sanktuarium Unitów Podlaskich" - (cz.2)
17:30 Reportaż:...
TVN7 22.30 "Lśnienie" - najlepsza rola Nicholsona (nie żadne tam Kukułcze Gniazda i Easy Ridery, nie wierzcie krytykom, no może tylko Chinatown), - najlepsza ekranizacja Kinga (choć pisarz początkowo nie był zadowolony), - nie napiszę, że najlepszy film Kubricka, ale są ludzie, którzy tak uważają :) NIE MOŻNA NIE...
HBO 20.10 "V jak Vendetta" z N. Portman
TVP2 01.20 "Smak życia" ? lepszy od "Amelii" film z A. Tatou
TVN7 23.40 "Las Vegas Parano" ? czyli Depp i Del Toro na haju na koszt Terry'ego Gilliama
Przegapić: "Sposób na teściową", "Szósty dzień" niestety z Arniem, "Człowiek przyszłości"
Można: "Mowa...
Czy pamiętacie jak nazywała się bajka gdzie motywem przewodnim był refren tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=ydw5qIycHE0 Przynjamniej tak mi się wydaje :/ Bo tylko kojarze to charakterystyczne "laluna laluna".
Z góry wielkie dzięki :)
Pamiętacie może serial "Columbo"? Leciał kiedyś na nie istniejącym już kanale RTL7. Od tamtej pory już go nigdy nie ujrzałem na oczy a teraz można kupic go po kolei,od pierwszego odcinka,w sklepach z gazetami albo jak ktoś chce może zamówić prenumeratę na stronie wydawcy http://www.amercom.com.pl . Czas szykować...
TVN 23.50 "Coś" Carpentera ? absolutna klasyka horroru, która ciągle straszy i to jak!, świetny K. Russell, wspaniały klimat (bardzo zimny:); ktoś na Filmwebie pisał: "z emocji obgryzamy paznokcie ... dawka napięcia, jaką oferuje ten film, jest niesamowita." Carpenter to fachura, jakich mało. Być może najlepszy horror...
więcej
* 12:45 HBO: Gnijąca panna młoda Tima Burtona
* 20:00 POLSAT: Pani Doubtfire
* 20:00 TVN: Mroczna dzielnica
* 21:20 TVP 1: Człowiek w żelaznej masce
* 22:10 TVN: Ring 2
* 22:40 POLSAT: Elektra
* 23:05 TVP 2: Buntownik z wyboru
* 00:10 TVP 1: Halloween 6: Przekleństwo Michaela Myersa
Co koniecznie obejrzeć, a...