kontynuacja watku rozpoczętego tu: http://www.filmweb.pl/topic/259673/piosenki+z+reklam..html?page=20#
Kablowa? Satelitarna?
Napisz nazwę dostawcy, zalety oferty, najatrakcyjniejsze kanały, Twoja opinia...
A wszystko to, dlatego że zobaczyłem iż cena mojej kablówki drastycznie wzrasta, więc postanowiłem działać! :D
- czyli jak nie należy robić filmów, mając do dyspozycji niezłą story i Małgorzatę Foremniak (Ash). Pomysł dobry, otoczenie (szara Polska) dobre, to mogło być skrzyżowanie Dicka z Gibsonem, a wyszło jak zwykle w Polsce - kicha.
Czy widziałem kiedyś gorszy film polski ... hmm ... widziałem - Wiedźmin. A gorszy...
Leciał kiedyś taki film na Polsacie. Pewien facet zabijał 12 mężczyzn, którzy nosili imiona 12 apostołów. Jeżeli facet miał imię np. Mateusz to facet go zabił taką samą śmiercią jaką miał Św. Matateusz. Każdemu zabitemu facet odcinał języki (kiedy jescze żyli, oj to musiało boleć) i wkładał im do ust łyżeczkę. Ten film...
więcej
Hej, mam problem poszukuje nazwy filmu.
Byl on o tym ze ksiadz przyjechal do jednego miasta, tam szybko zostaje awansowany na wyzsze stanowisko, spotyka jednak dziewczyne, zakochuje sie w niej, spotykaja sie potajemnie. Potem ona bedzie w ciazy, ksiadz przekona ja do aborcji, jednak aborcja sie nie powiodla i ona...
Zapewne niektórzy czytali gazety, w których mówiono o takim seansie:
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=99&ShowArticleId=66264
Ale mam jedno pytanie...
W jakim terminie zostanie wyemitowane Salo, czyli 120 dni Sodomy?
:)
mam pytanko jak można oglądać tv przez internet bo przeszuklam neta ale jakoś nie moge się z tym połapac jesli znlazł byś się ktoś życzliwy i pomógł szczególnie zależy mi na VIVIE.
mam prośbę na TVP 1 leciał ok 15 15 serial o kobiecie która pracowała w firmie ubezpieczeniowej a zarazem opiekował sie dziećmi swojej siostry wiem ze film był niezły ale całkiem mi z głowy tytuł wypadł
jeśli ktoś wiem o co mi chodzi to proszę o podanie mi tytułu
Koniecznie musicie to przegapić!
Telewizja Trwam presents:
15:45 "Nekropolia Amerykańskiej Częstochowy" - reportaż
16:00 "KOLORY ŚWIĘTOŚCI"
16:10 "MUSICIE BYĆ MOCNI MIŁOŚCIĄ" - program edukacyjny
16:45 Muzyczne chwile
17:00 Program dla dzieci "W sanktuarium Unitów Podlaskich" - (cz.2)
17:30 Reportaż:...