20.10 HBO - "Istnienie" (pol. dokument.), ciekawe czy spełni oczekiwania?
15.00 TV4 - "Piknik pod wiszącą skałą" Weira - pierwszy ceniony i popularny film z gatunku tzw. "magicznych" (niekoniecznie "naprawdę" pierwszy). Dla mnie arcydzieło. Są ludzie którzy uważają go za nudny (???), ale jeśli ktoś się wciągnie i da...
Witam wszystkich : )
Daawno dawno temu oglądałem film, który mi się bardzo podobał :>
Niestety to było na tyle dawno, że nie pamiętam tytułu, a ledwo pamiętam samą fabułę...
Film polegał na tym, że dwóch chorych na śmiertelne choroby (rak mózgu?) kolegów uciekło z więzienia/szpitala. Żaden z nich (lub jeden)...
Właśnie zaczyna się na TVP2 "Red Rock West". Jeśli ktoś jeszcze nie ceni Cage'a z jego dobrych lat, Hoppera i ślicznej tutaj Lary Flynn Boyle - obowiązkowo!
Ratujcie ludkowie!!
tym razem ja potrzebuje pomocy :(
W latach 80-tych TVP emitowała serial o Mikołaju II, ostatnim carze Rosji. Szukam, grzebie i ni chu chu nie moge tego znaleść :( Wydaje mi się, że główna role grał jakiś niemiecki ciemnowłosy aktor z pięknym uzębieniem ;) Przypuszczam, że mogła to byc jakaś...
Jakie są wasze opinie na temat twórczości Quentina Tarantino?
Jest on moim absolutnie ulubionym reżyserem. Jego filmy nie są zbytnio rozbudowane w warstwie fabularnej(no może oprócz Wściekłych psów i Pulp Fiction). No ale w zamian za to Tarantino pozwala widzom delektować się samym kinem: świetnymi kadrami...
Uwielbiam pierwszą serię telenoweli BęDę MODELKą...ona jest po prostu mega giga boska...dobrze, że Adrianne Curry wygrała...najlepiej jej wyszło to zdjęcie z wężem, ale ja osobiście głosowałem na Elyse Sewell...była extra...a jak wy sądzicie?
Uwielbiam " Przyjaciół ", mogłabym oglądać ten serial cały czas;D
Ciekawa jestem czy macie jakieś ulubione odcinki albo sceny, które najbardziej Wam się spodobały albo najbardziej Was rozbawiły...? bo ja mogła bym wymieniać bez końca;P
Piszcie bo bardzo ciekawi mnie Wasza opinia;)
Pozdrawiam Wszystkich:D
Witam poszukuje serialu o grupce studentów mieszkających razem których sąsiadem jest też student chińczyk ktory jest gejem bardzo śmieszny serial kiedyś emitowany w tvn7. prosze o pomoc w tytule tego serialu z góry dzieki pozdrawiam
Zaraz po finale emitowanego na żywo tańca z gwiazdami Kuba Wojewódzki w swoim programie znał wyniki tego finału,wiedział że wygrała Kinga Rusin,jeszcze mówił o tym ze swoim gościem że stało to się kilkanście minut temu,skąd mógł o tym wiedzieć że wygrała Rusin? jeżeli program Kuby Wojewódzkiego nie leci na żywo,a jest...
więcej