Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Waking Life - TV4 - Sobota 23:40 / Reżyseria: Richard Linklater
Dom wariatów - TVP1 - Sobota 03:00 / Reżyseria: Andriej Konczałowski

czyli to co najbardziej wszystkich wkurza :) najgorszym przypadkiem były moim zdaniem reklamy na polsacie przerywane na film "cała prawda o adamie" film miał się zacząć o godzinie 22.35. tyle że o tej porze, trwał jeszcze inny. gdy się w końcu zakończył nadeszła ukochana porcja reklam. W efekcie cała prawda... zaczęła...

więcej

Jak możecie to wytłumaczcie mi o co chodziło w jednym z dziejów bohaterów serialu. Mianowicie chodzi mi o motyw Bena, brata bliźniaka Derka i Meg. Kiedy Ben miewał bule głowy i chciał zabić Meg, to po jakimś czasie Jego brat pojawił się w jego życiu i w jakiejś piwnicy zaczęli sie bić. Derek zamknął go w innym...

Dawno nie leciał ten serial w TV, mogli by go puścić, przyjemnie się oglądało. Leciał na RTL7, a teraz mógłby na TVP1. Ogólnie jak się tak go ogląda to przyznam szczerze, że można się z bohaterami zżyć. Podobnym do niego jest "Generations", który znów przypomina "The Bold and the Beautifull". Te wszystkie seriale tak...

więcej

Pmiętacie może ten serial co leciał w TVP jakieś 15 lat temu - "Pokolenia" - http://www.filmweb.pl/Film?id=119049 [www.filmweb.pl/Film?id=...] - podobny do "Mody na sukces"

Jak na FilmWeb'ie są fani serialu "Samo życie" to prosze o wpisy. Ci którzy go oglądają jak chcą mogą wpisac się do grona wielkich oglądaczy losów bohaterów. Mnie osobiście podoba się w nim ta wyjątkowo mała naiwość (także jest), nie co w "M jak miłość", że zawsze coś musi się wydażyć na podstawie schematu. Nieźle sie...

więcej

http://www.pudelek.pl/artykul/5986/uczestniczka_pierwszego_big_brothera_nie_zyje /

Dziewiąta sesja - POLSAT - 00:10

Dobra... Jestem zrozpaczona i dlatego zdecydowałam sie to napisać. Od 1 miesiąca szukam nazwy pewnego serialu wyswietlanego kiedys na tvp1 lub 2. Było to albo w 2001, 2002 lub w 2003 roku. Mało z tego serialu pamiętam no może to że wiara chodziła tam ubrana jak w średniowieczu i chodziło o to ze taki gościu trup...

reżyseria: Richard Linklater
obsada: Ethan Hawke, Uma Thurman