Co myślicie o Czeskiej Telewizji Publicznej, konkretniej pierwszego programu konkretniej w skrócie ĆT1
We wtorek, dn.12.12.06r. o godz.21.00, zostanie wyemitowany pierwszy odcinek nowej serii Hyper'a - Paranoia Agent.
Witam
Bardzo chciałbym obejrzeć bajkę Dungeons & Dragons. jest to stara bajka emitowana bardzo dawno temu w telewizji. Wie ktoś gdzie mogę ją obejrzeć,pobrać albo kupić.
Bardzo proszę o odp.
Pozdrawiam
Film opowiadał o rodzeństwie o nadnaturalnych właściwościach (już niedokładnie pamiętam jakich, chyba mogli UNOSIĆ SIĘ, przenosić myślami rzeczy, ale nie jestem pewny) Film na 100% leciał w TVP1 rankiem (tak ok 10:00) w którąś niedzielę, chyba lipca, roku 1989 (wiem bo brat miał chrzciny a ja zostałem w domu pilnować...
więcejChłopcy albo będą mieć oglądalność jak SZYMON MAJEWSKI CYRK bądż jak KUBA WOJEWÓDZKI SHOW albo ich zdejmą i przeniosą do TAŃCA Z GWIAZDAMI.Więc robią jaja u siebie ,zawsze to u siebie lepiej. Dziennikarze to wcale nie gorsi manipulatorzy od polityków,oni też odgrywają swoją grę.Można przecież ich...
Jeśli macie jakiś pomysł pt:,,żeby nasz filmwebowski serwis podawał jej program tak jak inne " to pomóżcie.Bo znależć ją można tylko przez internetowe wyszukiwarki,w gazetch jej programu nie podają a telegazety ta stacja nie prowadzi.Zresztą co tu dużo mówić filwebowski serwis z omówieniami i notami filmów jest...
TVP1 ,niedziela , 09.09.07 , 23:25 , "Dzika Banda"
TVP2 , niedziela/poniedziałek , 09.09.07 , 00:15 "Miasto kobiet"
Co w takim wypadku wybiorą kinomani którzy oglądają takie nocne kino?
Osobiście gorąco polecam F.Felliniego z niezawodnym Mastroianim.
Film ten emitowany jest doyć rzadko i myślę że jak dają to...
Jeden z najlepszych serial animowanych obchodzi 20 lat.11 września 1987 roku kanał Disney Channel wyemitował pilotażowy dwugodzinny odcinek tej animacji ze studia W.Disneya.
Obecnie niejako zapomniany ale dosyć często pojawiający się w rozmowach o polityce (słowo Kaczogód chociażby).Kto z was pamięta ten serial ?...