Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czarodziejka z Księżyca powinna wejść do stacji polskich jako anima anie jako film!!!Owiele lepsza jest kreskówka niż film, a nie jest to samo!Pamietam tą bajke była naprawde świetna!Chociaż jestem nastolatką i tak nadal będę ją oglądała ponieważ jest to moja bajka z dzieciństwa i nigdy jej nie zapomne.I żeby była...

Wie ktoś jak nazywała się kreskówka która kiedyś leciała na rtl7 opwiadała mutancie polcjancie na którego mówiono Dragon. pamiętam że w 2 serii zmieniono designy i kreskówka była mroczniejsza.

co z repertuarem tv na przyszły tydzień na filmwebie? zawsze był dostepny od piątku, mamy sobotę po południu a tam pusto
chce wiedzieć co ciekawego w przyszłym tyg

Bajka opowiadała o zwierzętach, które potrafiły zmieniać się w roboty albo odwrotnie ;] Był goryl (chyba był dowódcą), szczur (chyba nazywał się "Szczurex";), tygrys i kilku innych. Bajka leciała ok.6 lat temu, chyba na Polsacie. Jeśli kojarzycie taką bajkę, pomóżcie! Będę wdzięczna! :D

Pozdrawiam:***

Mam 3 pytania:
Czy od 5 października Tele 5 nada 3 sezon Andromedy czy też może powtórzy 1 i 2 sezon?

Kiedy AXN dokończy 5 sezon Andromedy (skończyli na nadaniu odc. 8, 31 Grudnia)?

Czy AXN nada 3 sezon 4400?

dla wszystkich którzy nie lubią Matrixa na pewno się spodoba

Radujmy się, tym, jakże ważnym wydarzeniem...
100 lat, 100 lat, niech żyją, żyją nam... A kto? Reklamy oczywiście.

.
dziś o 22:10 w tvp2 głośny film Gusa Van Santa pt "Słoń"

informuję o tym tylko dlatego ze filmweb pominął to w swoim programie tv, a jeśli ktos nie widzial to dosć wazna pozycja

pozdrawiam

j/w polecam i zapraszam bo jest to jedna z niewielu okazji kiedy ten film można zobaczyć.

opis: Przyszłość. Ludzie są podzieleni na dwie grupy: myślicieli, którzy stwarzają plany (ale nie wiedzą jak wszystko działa), oraz robotników, którzy wytwarzają (ale nie mają żadnej wizji). Są od siebie kompletnie...

Witam od pewnego czasu nurtują mnie dwa tytuły seriali/show. Pierwszy z nich leciał na discovery. Był coś w stylu "walk na wysypisku" ale były trzy drużyny i każda z nich budowała samóch czy jakoś tak a później konkurowały ze sobą np. grając nimi w kregle, w piłkę, walki sumo, i na końcu pamiętam że samochód...