Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiedyś na TVN leciał serial s-f animowany, o takim chłopaku co miał magiczną rekawiczke i był półkosmitą pól człowiekiem, jak sie nazywał tytuł pomóżcie:) Z góry dzieki:)

Moim zdaniem jeden z najlepszych polskich seriali ostatnich lat. Super dialogi i bardzo dobrzy aktorzy. Wystarczy obejrzec 2 odcinki i idzie się wciągnąc. Mam nadzieję że TVP wyda ten serial w końcu na dvd. TVP wydaje na dvd ostatnio same stare gnioty jak 07 zgłos się i inne bzdury a nie wiem na co czeka z Ranczem....

Pamietacie tego slodkiego dzieciola z zabojczym smiechem?? Oto on --->
http://www.youtube.com/watch?v=tuhRhFyu-Bs

Co myślicie o Czeskiej Telewizji Publicznej, konkretniej pierwszego programu konkretniej w skrócie ĆT1

We wtorek, dn.12.12.06r. o godz.21.00, zostanie wyemitowany pierwszy odcinek nowej serii Hyper'a - Paranoia Agent.

Witam
Bardzo chciałbym obejrzeć bajkę Dungeons & Dragons. jest to stara bajka emitowana bardzo dawno temu w telewizji. Wie ktoś gdzie mogę ją obejrzeć,pobrać albo kupić.
Bardzo proszę o odp.
Pozdrawiam

Ktoś ogląda, ktoś się interesuje, jaki wynik Waszym zdaniem? (właśnie był słupek Polaków)....

Film opowiadał o rodzeństwie o nadnaturalnych właściwościach (już niedokładnie pamiętam jakich, chyba mogli UNOSIĆ SIĘ, przenosić myślami rzeczy, ale nie jestem pewny) Film na 100% leciał w TVP1 rankiem (tak ok 10:00) w którąś niedzielę, chyba lipca, roku 1989 (wiem bo brat miał chrzciny a ja zostałem w domu pilnować...

więcej

Chłopcy albo będą mieć oglądalność jak SZYMON MAJEWSKI CYRK bądż jak KUBA WOJEWÓDZKI SHOW albo ich zdejmą i przeniosą do TAŃCA Z GWIAZDAMI.Więc robią jaja u siebie ,zawsze to u siebie lepiej. Dziennikarze to wcale nie gorsi manipulatorzy od polityków,oni też odgrywają swoją grę.Można przecież ich...

Jeśli macie jakiś pomysł pt:,,żeby nasz filmwebowski serwis podawał jej program tak jak inne " to pomóżcie.Bo znależć ją można tylko przez internetowe wyszukiwarki,w gazetch jej programu nie podają a telegazety ta stacja nie prowadzi.Zresztą co tu dużo mówić filwebowski serwis z omówieniami i notami filmów jest...