Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ciekawi mnie czy ktoś z was to ogląda.. a właściwie czy widział te magiczne 4 odcinki, które telewizja FOX raczyła wyemitować :-)
mi się one podobały.. niestety chyba nie wszystkim.. :-( skoro z 22 planowanych odcinków zrobiło się 13.. a teraz 6.. to okrutne.
pierwszy seria tak skupiony na samochodach..

"Heroes" w TV od maja !!!

użytkownik usunięty

Pod odwołaniu Bronka Wildsteina , TVP uderza z "grubej rury" i od czwartku
w maju (data nieznana) o godzinie 20.15 cieszący się ogromną popularnością amerykański serial Heroes.I co wy na to ?

czy wiecie może jaki jest tytuł piosenki z odc 1, drugiej serii śpiewany na początku odc??

Najlepszym serialem są "włatcy móch". Mnie najbardziej podoba się Czesio ;) Nik go nie pobije. A wam który bohater się najbardziej podoba? Piszcie wraz z uzasadnieniem. 21 odcinków znajdziecie na stronie www.milanos.pl

Top 10 polskich seriali

użytkownik usunięty

Plusem tych seriali jest to, że są lub były dobre, mają lub miały swój klimat i nigdy nie odejdą w zapomnienie. Plus to, że nie są telenowelami.

1. 13 posterunek
2. Alternatywy 4
3. Boża podszewka
4. Czterdziestolatek
5. Czterej pancerni i pies
6. Ekstradycja
7. Magda M.
8. Odwróceni
9. Oficer
10. Wojna...

więcej

Pomocy na pamiętam nazwy tego filmu, wiez że z 2003 r. USA wojenny

czeeeeeeeeeeeeeeeeee. niech ktoś mi napisze na szrammarcin@wp.pl jaki nosi tytuł piosenka z reklamy iPlusa. plisssssssssssssssssssssssss

...jak to oststni odcinek :(
tak lubiałam oglądac ten program:)
NAPRAWDE ZJELI GO Z ANTENY??????????

Witam Wszystkich! Wie ktoś może co to za utwór leci w reklamie Dziennika Polska Europa Świat. To coś o tym żeby wyrobić sobie własne zdanie. Utwór wydaje się bardzo znajomy.Dzięki za wszelką podpowiedź

....jaki tytuł ma muzyka z reklamy lecha?? Fajna nawet, szukałam po internecie i nie moge znaleźć. Jak ktoś wie to niech odpisze

Z góry Dzięx!!