Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oba te seriale maja obecnie duza ogladalnosc. Ktory z nich wolicie (oczywiscie z uzasadnieniem!), lub dlaczego nie chcecie ich ogladac? Kto jest waszym ulubionym bohaterem, a ktorego nie mozecie dluzej ogladac? :D wypowied\cie sie!

Potrzebuje utwory z nowej reklamy Corny...koles pcha samochod, kupuje batona zamiast paliwa i pcha dalej.. zna to ktos ?

nie chodzi mi o samą ideę filmów z lektorem. Chciałem Was zapytać czy sam głos, sposób intonacji, barwa itp- są dla was ważny czy raczej nie zwracacie na to uwagi.

Wczoraj na AXN leciały Kryminalne zagadki Miami odcinek 8 bodajże V serii szukam aktorki tej brunetki z kucykami co siedziała w budce ze szlabanami na początku,rozpłynąłem sie jak ją zobaczyłem, jeśli ktoś oglądał i dysponuje wiedza jak sie to boskie stworzenie nazywa to byłbym wdzięczny za odpowiedz.

ogłoszono nowe ramówki stacji telewizyjnych
http://www.filmweb.pl/Ram%C3%B3wka+stacji+The+CW+na+sezon+2007+2008,News,id=3512 2

pora na jakiś serial, ale taki, który byśmy z chęcią oglądali przez wiele sezonów.

Mowa o serialach nie emitowanych w polskich telewizjach (tvp1,2,tvn,polsat,tv4)

ja polecam,...

Kilka lat temu w TV leciał przewaznie w piątki lub sobotę późno w nocy serial o kosmitach przybyłych na ziemię. Kosmici ci utrzymywali że przybyli w pokojowych zamiarach, i pomagali ludziom, jednakże (koncowych odcinków nie ogladałem) ludzie nie ufali im za bardzo. Był to serial fantastyczny, ale nie pamietam...

Mam miłą wiadomość. Stacja Tele5 wyemitowała dzisiaj pierwszy odcinek o 16.10. Aż się wzruszyłem, co jest dziwne, bo swoje lata mam ;) Heh... mam bardzo dużą nostalgię do tej bajki. Oglądałem ją na Jedynce, Trójce i RTL7 :).

albo ma piosenke z najnowszej reklamy toyoty yaris (dziewczyna z chłopakiem jadą samochodem) >>Oryginalną wersję piosenki "Sunrise" wykonuje
Norah Jones - niestety nie wiem kto śpiewa ją w tej reklamie
prosze o pomoc

...namiary na ludzi odpowiedzialnych za zdjecie rainsa i innych ciekawych seriali (np. bracia donnelly) bo mam zamiar wybrac sie do stanow i zmusic ich do wznowienia prac. Czemu robia jakis ciekawy serial zeby za chwile sciagac go nie dochodzac do 10 odc.? Glupie amerykanskie spoleczenstwo, od interesujacych seriali...

więcej

Interesuje mnie piosenka z reklamy bodajże Mokate Cappucino - z pianką na nosie i ustach wszystkich ludzi, film stylizowany na czarno-biały, klimat raczej włoski i letni... Ktoś wie może, co to za piosenka?
I chciałbym się upewnić, czy piosenkę z nowej reklamy Toyoty Corolli śpiewa Horah Jones ('Sunrise')? Za pomoc z...

więcej