Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

film dok. - Na własne oczy:Taka historia? Ja przypadkowo zobaczyłem i targały mną różne emocje od śmiechu do wzruszenia, fajny dokument

Może temat już był (nie wiem nie sprawdzałem ;-P) piszcie zatem jakie bajki Wam się najbardziej podobały, jakie wywarły najwieksze wrażenie. Mnie osobiście do rozpuku rozbawiały bajki (cartoons) Tweety, Struś Pędziwiatr...ale także Maja, Krecik czy Wilk i Zając hahaha przypomnieli mi się własnie Sąsiedzi (rulez)!!!...

W pierwszej połowie lat 90 (ok '93,'94) oglądałem kreskówkę za która wręcz przepadałem. Niestety zapomniałem jak sie nazywa i nigdzi ejej nie moge znaleźć. Głównym bohaterem był facet ktory w wyniku wypadku samochodowego wjechał owym samochodem do jakiegos laboratorium i został poddany jakiemuś promieniowaniu w skutek...

więcej

Dzisiaj poznym wieczorem na TVP1 bedzie znakomity horror "Powrót zywych trupów II " - pora emisji nie jest zadowalajaca ale mysle ze wszyscy fani horrorow powinni sie skusic :)

A zatem przed telewizory o dwunastej w nocy ;)

Czy wie ktoś może czy będzie przypadkiem PP w tv? Moja młodsza siostra nie daje mi spokoju. Prosze o odp

Przed chwilą się skończył ów film. Oglądnęłam go nie tyle z zaparciem co ze zrozumieniem i zastanowieniem. Zrozumiałam, chyba jeszcze bardziej, że świat wariuje coraz bardziej... I zastanowiłam się nad faktem jak daleko może się posunąć rozwój techniki?I jaki wpływ będzie mieć na nasze życie?
Choć tak na dobrą sprawę...

więcej

chodzi mi jeszcze o wykonawce i tytuł piosenki z reklamy Fiata Bravo.

czy ktoś wie jaki ma tytuł i kto wykonuje piosenkę pochodzącą z reklamy lodów Cart Dore.

a ja juz nie moge sie doczekac 3 sezonu!!!!

Zwracam na to uwagę, bo rzadko się zdarza by telewizja emitowała podobne klasyki i to o dogodnej porze. Gorąco polecam ten film!