Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dzisiaj poznym wieczorem na TVP1 bedzie znakomity horror "Powrót zywych trupów II " - pora emisji nie jest zadowalajaca ale mysle ze wszyscy fani horrorow powinni sie skusic :)

A zatem przed telewizory o dwunastej w nocy ;)

Czy wie ktoś może czy będzie przypadkiem PP w tv? Moja młodsza siostra nie daje mi spokoju. Prosze o odp

Przed chwilą się skończył ów film. Oglądnęłam go nie tyle z zaparciem co ze zrozumieniem i zastanowieniem. Zrozumiałam, chyba jeszcze bardziej, że świat wariuje coraz bardziej... I zastanowiłam się nad faktem jak daleko może się posunąć rozwój techniki?I jaki wpływ będzie mieć na nasze życie?
Choć tak na dobrą sprawę...

więcej

chodzi mi jeszcze o wykonawce i tytuł piosenki z reklamy Fiata Bravo.

czy ktoś wie jaki ma tytuł i kto wykonuje piosenkę pochodzącą z reklamy lodów Cart Dore.

a ja juz nie moge sie doczekac 3 sezonu!!!!

Zwracam na to uwagę, bo rzadko się zdarza by telewizja emitowała podobne klasyki i to o dogodnej porze. Gorąco polecam ten film!

nie dawno obejrzałem ten rewelacyjny serial na kompie, w dzieciństwie mnie straszył, a teraz oglądając go dużo razy się uśmiałem

dziś na TVP2 o 01:25 "Miasteczko Twin Peaks"

"Va Bank" / "Jak rozpętałem II wojnę światową"/"Rzymskie wakacje" / "Bitwa o Anzio" / "Sami Swoi" / "Hydrozagadka" / "wniebowzięci" / "Dziwczyny do wzięcia" / "Konnica" / "Wielka włóczęga" / "Upadek" / "Most" / "Być albo nie być" / "Psy" / "Psy II" / "Spragnieni miłości" / "Wielka ucieczka" / "Gdzie jest generał" / "W...

więcej