Dzisiaj poznym wieczorem na TVP1 bedzie znakomity horror "Powrót zywych trupów II " - pora emisji nie jest zadowalajaca ale mysle ze wszyscy fani horrorow powinni sie skusic :)
A zatem przed telewizory o dwunastej w nocy ;)
Czy wie ktoś może czy będzie przypadkiem PP w tv? Moja młodsza siostra nie daje mi spokoju. Prosze o odp
Przed chwilą się skończył ów film. Oglądnęłam go nie tyle z zaparciem co ze zrozumieniem i zastanowieniem. Zrozumiałam, chyba jeszcze bardziej, że świat wariuje coraz bardziej... I zastanowiłam się nad faktem jak daleko może się posunąć rozwój techniki?I jaki wpływ będzie mieć na nasze życie?
Choć tak na dobrą sprawę...
Zwracam na to uwagę, bo rzadko się zdarza by telewizja emitowała podobne klasyki i to o dogodnej porze. Gorąco polecam ten film!
nie dawno obejrzałem ten rewelacyjny serial na kompie, w dzieciństwie mnie straszył, a teraz oglądając go dużo razy się uśmiałem
"Va Bank" / "Jak rozpętałem II wojnę światową"/"Rzymskie wakacje" / "Bitwa o Anzio" / "Sami Swoi" / "Hydrozagadka" / "wniebowzięci" / "Dziwczyny do wzięcia" / "Konnica" / "Wielka włóczęga" / "Upadek" / "Most" / "Być albo nie być" / "Psy" / "Psy II" / "Spragnieni miłości" / "Wielka ucieczka" / "Gdzie jest generał" / "W...
więcej