Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hyper (kanał o grach komputerowych, nowościach i mandze) zafundował nam małą niespodziankę - w sobotę br. będziemy mogli zobaczyć pełnometrażowe, dwa znane anime:
Fullmetal Alchemist: The Conqueror of Shambala
Origin: Spirits of the Past

Jest to całkiem niezła gratka dla fanów anime;
a dla tych, co lubią...

co sadzicie o tym serialu?? i czy ktos wie cos na temat ile seri lecialo w PL tv?? i ile jest wogole???

polsat juz zupelnie ich nie puszcza czy skonczyl sie s2? dobrze ze mamy internet :)

Wreszcie ziściło się marzenie wielu osób o tym by ponownie zobaczyć ten kultowy serial.Emisja pierwszego odcinka nastąpi 5.05.2007 roku na kanale drugim TVP o godzinie ... 01:25 (!!!!) pora jak zwykle skandaliczna ale co zrobić taką mamy polską telewizję. :(

P.S.Niestety pora emisji będzie stała , odcinek drugi...

w ilości seriali. Posprawdzałem w takim "Program TV 3.2.8d".
Podziwiam oglądających. Znam starsze panie oglądające powyżej 10-ciu!
Mnie już dwa (Fałszerze i Prawo miasta) potrafią się pomylić...
Co będzie gdy kochane telewizje zrezygnują z filmów? Już teraz powtarzają co parę miesięcy chyba ze względu na koszty......

więcej

Szukam reklamy, ktora dosyc dawno byla w TV,,, Jets to reklama auta, 2 facetow jedzie, otwarte okna, mijaja dziewczyny ktore tak charakterystycznie ruszaja glowami w tyl i w przod :D z reszta tak samo jak faceci z auta. Nie wiem czy to nie jest reklama Nissana,,, wlasciwie to bardzo potrzebna mi jest piosenka z tej...

więcej

Szukam strony gdzie mozna obejrzeć
kolejne odcinki MAGDY,M!!
Ale oczywiśćie za darmo!!
Jestem bardzo ciekawa co bedzie dalej
więć proszę o pomoc :)
Pozdrawiam

Czy ktoś z was też miał wczoraj przerwę w emisji serialu "Skazany na śmierć" na Polsacie, czy tylko moja kablówka dała ciała????
Jak ktoś zna treść 14-go odcinka, to niech napisze, co się działo między sceną z wypróbowywaniem krzesła elektrycznego, a ostatnim widzeniem się braci.
Dzięki z góry. Pozdrowienia

The O.C(życie na fali) niektórzy aktorzy w serialu pasują bardziej do telenowel jak np.Summer czy Olivier ;d;d;d NAJFAJNIEJSZY I NAJZIEJSZY JEST SETH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... .A PO ZATYM SUMMER JEST GRUBA BLEEE.

Ja szukam tej piosenki z relkamy jakiegos piwa chyba heinken'a tam laski i faceci tak smiesznie sie poruszaja... a w refrenie idzie boom cziki boom o je...!! Błagam pomorzcie!!