Aaron PaulI

Aaron Paul Sturtevant

8,8
37 735 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aaron Paul

Nie oceniam tutaj jego gry aktorskiej tylko typ urody. Nie wyobrazam sobie tego aktora ogolonego
na lyso lub na zapalke bo ma glowe jak z wodoglowiem hehehehe ;-)

punisher822_filmweb

To chyba nie wina jego głowy, a malutkich bareczków :) Chociaż na zapałkę faktycznie wyglądałby jak zapałka :D

jest_jak_jest

Widzialem kilka jego fotek z jakiegos filmu i mial wlosy ogolone na centymetr... Tragedia... Nie kazdemu pasuje taki typ fryzury i zapewne nawet gdyby dopakowal to duza glowa i tak by pozostala... Taki typ postury poprostu ma ten aktor ;-)

punisher822_filmweb

zapewne z Breaking Bad, a co do głowy to w BB ma normalną, w nowszych filmach widać jakby 'przytył' oO

punisher822_filmweb

Obczaj sobie jego zone to tez bedziesz chcial miec taka glowe ;D

Ext_3

Chlopie gdybym mial slawe i forse to i ladniejsze panienki bym obracal zanim bym sie ozenil. Pieniadze i slawa = powodzenie u kobiet. Mozesz byc przystojnym kloszardem ale i tak nic nie zdzialasz bo kobiety kochaja kaseeeeeeeeeeeeeeeee...

punisher822_filmweb

Hehe ciekawe spostrzeżenia, coś w tym jest. Swoją drogą miałam kolegę w klasie, który na zdjęciu portretowym ze szkoły miał głowę szeroką na 9 cm (koledzy linijką sprawdzali), przy czym każdy inny uczeń miał szeroką od 6,5 cm- 7cm :) Ale też był taki pocieszny jak i Aaron :)

jest_jak_jest

No, i z tym, to się mogę zgodzić :) Aaron ma coś w sobie... nie jest klasycznie piękny, ale przyciąga wzrok (te oczy hipnotajzin ^^ ). Gorzej z figurą, bo wygląda tak młodo właśnie dzięki bardzo chłopięcemu typowi sylwetki - gdyby przypakował, byłby o wiele bardziej pociągający pewnie nie tylko dla mnie, ale i dla innych pań ;)
Duża głowa? W Breaking Bad nie zauważyłam żadnego "wielkiego baniaka" :D zaś we włosach przyciętych króciutko wyglądał równie dobrze, co w dłuższych (a może nawet lepiej, bo trochę poważniej).

punisher822_filmweb

W takiej fryzurze również był i prezentuje się bardzo dobrze. Nie wiem gdzie dostrzegasz wodogłowie... ;)

wera543

no chyba ze glowe ma normalna ale jest waski w ramionach i stad taka dysproporcja. Jak teraz jest waski to sobie go nie wyobrazam jak musial wygladac bedac dzieckiem jak byl bardziej waski w ramionach z taka glowa... Ale kobiety tego nie rozumieja bo wy patrzycie inaczej na wszystko

punisher822_filmweb

Ale gdzie baniak? Jaki baniak, w sensie na plecach? Gdzie ty baniaki tam widzisz? Masz zryty beret czy jak?

dayen

Baniak w sensie glowa a beret zryty to moze masz ty ;-)

punisher822_filmweb

Baniak-głowa? Seit wann?