Nie oceniam tutaj jego gry aktorskiej tylko typ urody. Nie wyobrazam sobie tego aktora ogolonego
na lyso lub na zapalke bo ma glowe jak z wodoglowiem hehehehe ;-)
To chyba nie wina jego głowy, a malutkich bareczków :) Chociaż na zapałkę faktycznie wyglądałby jak zapałka :D
Widzialem kilka jego fotek z jakiegos filmu i mial wlosy ogolone na centymetr... Tragedia... Nie kazdemu pasuje taki typ fryzury i zapewne nawet gdyby dopakowal to duza glowa i tak by pozostala... Taki typ postury poprostu ma ten aktor ;-)
zapewne z Breaking Bad, a co do głowy to w BB ma normalną, w nowszych filmach widać jakby 'przytył' oO
Chlopie gdybym mial slawe i forse to i ladniejsze panienki bym obracal zanim bym sie ozenil. Pieniadze i slawa = powodzenie u kobiet. Mozesz byc przystojnym kloszardem ale i tak nic nie zdzialasz bo kobiety kochaja kaseeeeeeeeeeeeeeeee...
Hehe ciekawe spostrzeżenia, coś w tym jest. Swoją drogą miałam kolegę w klasie, który na zdjęciu portretowym ze szkoły miał głowę szeroką na 9 cm (koledzy linijką sprawdzali), przy czym każdy inny uczeń miał szeroką od 6,5 cm- 7cm :) Ale też był taki pocieszny jak i Aaron :)
No, i z tym, to się mogę zgodzić :) Aaron ma coś w sobie... nie jest klasycznie piękny, ale przyciąga wzrok (te oczy hipnotajzin ^^ ). Gorzej z figurą, bo wygląda tak młodo właśnie dzięki bardzo chłopięcemu typowi sylwetki - gdyby przypakował, byłby o wiele bardziej pociągający pewnie nie tylko dla mnie, ale i dla innych pań ;)
Duża głowa? W Breaking Bad nie zauważyłam żadnego "wielkiego baniaka" :D zaś we włosach przyciętych króciutko wyglądał równie dobrze, co w dłuższych (a może nawet lepiej, bo trochę poważniej).
W takiej fryzurze również był i prezentuje się bardzo dobrze. Nie wiem gdzie dostrzegasz wodogłowie... ;)
no chyba ze glowe ma normalna ale jest waski w ramionach i stad taka dysproporcja. Jak teraz jest waski to sobie go nie wyobrazam jak musial wygladac bedac dzieckiem jak byl bardziej waski w ramionach z taka glowa... Ale kobiety tego nie rozumieja bo wy patrzycie inaczej na wszystko
Ale gdzie baniak? Jaki baniak, w sensie na plecach? Gdzie ty baniaki tam widzisz? Masz zryty beret czy jak?