Na niektórych najerzdżają że im nadziani rodzice załatwiają i to sie tyczy tego Jadena.... za co on tą nagrode dostał ?? Za jedną role ;/ A Abigail gra już od kilku lat i w "Znakach" oraz "Mamie na obcasach" pokazała że ma talent. Wogule jej rola robiła większą furore, była o wiele lepsza i wydaje mi sie że to była rola przełomowa bo teraz juz wiele osób ją kojarzy...... Drugą osobą powinna być Emily Blunt za "Diabła........" ewentualnie Lena Headey za "300"
Ja również uważam,ze to Abby powinna dostać nagrodę.No,ale nie zapominajmy,że nominacja to też bardzo duże wyróżnienie=)
"za co on tą nagrode dostał ?? Za jedną role ;/"
wiesz... z tego co mi wiadomo to nagrody dostaje sie za jedna role... no ewentualnie za caloksztalt- w wieku 60 lat jak nie lepiej...
mnie sie tam Jaden podobal, nawet bardzo....-uroczy dzieciak zreszta wybaccz ale nagroda MTV to nie Oscar zeby sie oburzac... co to tak naprawde jest warte?
zreszta osobiscie nie rozumiem fenomenu tej malej... nie grala w jakis wybitnych filmach, role nie zbyt wymagajace by mozna tak naprawde okreslic jak wielki ma talent...