Abigail BreslinI

Abigail Kathleen Breslin

7,4
16 921 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Abigail Breslin

Jakos jej nie lubie ale fajnie gra wiec yy postawie jej 9
no i za to ze byla nominowana do oscara oczywiscie...

wita96

Czegoś tu nie rozumiem,jak jej nie lubisz i nie trawisz to czemu dajesz jej 9.Dla mnie ona to nawet na 5 nie zasłużyła,a to że niby była nominowana do oskara to jeszcze nic nie znaczy.

tofik13pl

ja po prostu nie mogę jej znieść, nie przypada mi do gustu jej gra... widzialam ją w 'Znakach' jako małe dziecko ( a już wnerwiająca) a w 'na pewno być może' to po prostu patrzeć na nią nie mogłam.... bywa..

tofik13pl

Na przykład dlatego, że ocenia jej grę, talent lub osiągnięcia. I wpływu na obiektywizm oceny nie ma to, czy ją lubi czy też nie trawi.

ola_wlodarczyk

Nie ma oceny obiektywnej. Ocena jest tylko subiektywna inaczej nie jest oceną.

użytkownik usunięty
frycek49

Baaardzo się mylisz. Ocena właśnie jest obiektywna (np.: ocena z testu - z dobrych i złych odpowiedzi masz wyliczany procent). Opinia jest subiektywna. Pamiętam jeszcze jak nam to wpajali w podstawówce :)
http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2492427
pkt. 1

Na przyszłość radzę nie filozofować, a sprawdzić.

wita96

No tak ale to nie jest forum do bycia milym. Tu sie ocenia gre aktorow, prace rezyserow i muzyke kompozytorow. Ludzie maja w dupie czy jestes mily wiec daj jej tyle na ile wg. Ciebie zaslozyla. ocena nie jest dla Ciebie tylko dla tych, ktorzy jeszcze nie widzieli jej w grze i chca wiedziec czy jest dobra czy nie. Ponadto to, ze jest nominowana do Oscara nie sprawia, ze jest jakims nadczlowiekiem i NALEZY jej sie wyzsza ocena.

Fatma

A mnie się podoba jej gra. Jak na 13sto latkę bardzo przekonująco zagrała, choćby w ''Bez mojej zgody''. Moim zdaniem świetna rola, a to, że ktoś jest nominowany do Oscara jednak o czymś świadczy.
Większość wystawia oceny nie na podstawie gry aktorskiej tylko przez pryzmat życia prywatnego, charakteru bądź wyglądu. A to się mija z celem. Niestety jak ktoś napisał - ocena nigdy nie będzie obiektywna. :]

Fatma

Ale to jest i tak tylko moja subiektywna ocena i nic więcej ty jeśli jej nie widziałaś musisz sama się zdecydować a to czy ci się spodoba zależy już tylko od twojego gustu