co się dzieje z tym rankingiem? jak to 1 miejsce? Owszem Abigail jest dobrą aktorką, nie zaprzeczam również, że przed nią duża kariera, ale nie przesadzajmy, większość filmów w których grała to filmy dla dzieci, albo romansidła(za chwilę usłyszę głos oburzenia,że w dramatach grała również-pytam statystycznie w ilu?). Po raz kolejny ranking nie wyznacznikiem faktów. Aktorki takie jak Meryl Streep, Penélope Cruz i wiele, wiele innych świetnych, dojrzałych aktorek, ustępuje według Was miejsca tej nastolatce? Chciałabym wiedzieć dlaczego? I nie chcę odpowiedzi typu "jest słodka","urocza","świetnie gra", "szykuje się gwiazda",czy innych nieogarniętych frazesów. Dla mnie to szok, więc będę wdzięczna za wyjaśnienia.
lol tez dzisiaj wszedlem w ranking i zdziwilem sie co za nieznane nazwisko na pierwszym miejscu.
Troche za mloda jest a co za tym idzie ma za krotka kariere zeby byc az tak wysoko.
Widać, ze dopiero co sie zalogowaliście na FW;/
do 1000 głosow głosowało na nią tylko jej "fani" i pewnie byly to 10 lub 9 i pewnie dlatego jest na pierwszym miejscu zapewniam was ze niedlugo bedzie poza 100;]
nie chodzi o mój pobyt na FW, doskonale wiem,na czym polega ranking i głosowanie, chciałam tylko by ktoś mi wyjaśnił DLACZEGO(?!) dał jej tyle punktów, bez używania w uzasadnieniu słów "urocza","słodka" i innych bzdur,liczyłam,że ktoś będzie w stanie mi to uzmysłowić, wiem,ze to kwestia dni i dziewczynka wypadnie z setki,ale moje pytanie nie było o to,tylko zwykłe "dlaczego", ranking,to ranking,wszystkie nastolatki mają prawo głosu (niestety to nie wybory), tylko chciałabym,skłonić kogoś do głębszej refleksji nad swoim bezmyślnym przyznawaniem punktów i tyle:]
pozdrawiam
hmm .. moze dlatego ze lata swietnosci Meryl Streep albo innych aktorek dobiegaja konca?? Nie uwazasz ze jakby to one ciagle grały we wszystkich filmach i były na pierwszym miejscu w rankingach byłoby nudno ??. A co do filmów ,, ,dla dzieci " to nie byłabym taka pewna czy ,,Bez mojej zgody " jest filmem dla 5-latków .Samo to ze Abigail grała z takimi aktorami jak Cameron Diaz lub Alec Baldwin swiadczy o tym ze ma talent. I ja tam sie ciesze ze jest na pierwszym miejscu.
Fakt gdyby ciągle 1 była Meryl i inni to było by strasznie nudno.
Ale bez przesady Abigail maa 1 miejscu? Jest dobra, ale są lepsze młode aktorki. No w pierwszej 10 to bym jej nie dała.
Wiesz narazie jest jeszcze młoda ,ale zobaczymy. Może za pare lat byc bardzo dobra i znana aktorka.