Abigail BreslinI

Abigail Kathleen Breslin

7,4
16 921 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Abigail Breslin

co się dzieje z tym rankingiem? jak to 1 miejsce? Owszem Abigail jest dobrą aktorką, nie zaprzeczam również, że przed nią duża kariera, ale nie przesadzajmy, większość filmów w których grała to filmy dla dzieci, albo romansidła(za chwilę usłyszę głos oburzenia,że w dramatach grała również-pytam statystycznie w ilu?). Po raz kolejny ranking nie wyznacznikiem faktów. Aktorki takie jak Meryl Streep, Penélope Cruz i wiele, wiele innych świetnych, dojrzałych aktorek, ustępuje według Was miejsca tej nastolatce? Chciałabym wiedzieć dlaczego? I nie chcę odpowiedzi typu "jest słodka","urocza","świetnie gra", "szykuje się gwiazda",czy innych nieogarniętych frazesów. Dla mnie to szok, więc będę wdzięczna za wyjaśnienia.

sanydej

lol tez dzisiaj wszedlem w ranking i zdziwilem sie co za nieznane nazwisko na pierwszym miejscu.

Troche za mloda jest a co za tym idzie ma za krotka kariere zeby byc az tak wysoko.

AKUMA

Widać, ze dopiero co sie zalogowaliście na FW;/
do 1000 głosow głosowało na nią tylko jej "fani" i pewnie byly to 10 lub 9 i pewnie dlatego jest na pierwszym miejscu zapewniam was ze niedlugo bedzie poza 100;]

Pawcik_2

nie chodzi o mój pobyt na FW, doskonale wiem,na czym polega ranking i głosowanie, chciałam tylko by ktoś mi wyjaśnił DLACZEGO(?!) dał jej tyle punktów, bez używania w uzasadnieniu słów "urocza","słodka" i innych bzdur,liczyłam,że ktoś będzie w stanie mi to uzmysłowić, wiem,ze to kwestia dni i dziewczynka wypadnie z setki,ale moje pytanie nie było o to,tylko zwykłe "dlaczego", ranking,to ranking,wszystkie nastolatki mają prawo głosu (niestety to nie wybory), tylko chciałabym,skłonić kogoś do głębszej refleksji nad swoim bezmyślnym przyznawaniem punktów i tyle:]
pozdrawiam

sanydej

Aktualnie jest na miejscu sto czwartym a nie pieszym.

winters_3

Dobrze, że dzisiaj jest na 195 i idzei w dół.
Nie powinna być na pierwszym miejscu nigdy!!!

użytkownik usunięty
sanydej

hmm .. moze dlatego ze lata swietnosci Meryl Streep albo innych aktorek dobiegaja konca?? Nie uwazasz ze jakby to one ciagle grały we wszystkich filmach i były na pierwszym miejscu w rankingach byłoby nudno ??. A co do filmów ,, ,dla dzieci " to nie byłabym taka pewna czy ,,Bez mojej zgody " jest filmem dla 5-latków .Samo to ze Abigail grała z takimi aktorami jak Cameron Diaz lub Alec Baldwin swiadczy o tym ze ma talent. I ja tam sie ciesze ze jest na pierwszym miejscu.

Fakt gdyby ciągle 1 była Meryl i inni to było by strasznie nudno.
Ale bez przesady Abigail maa 1 miejscu? Jest dobra, ale są lepsze młode aktorki. No w pierwszej 10 to bym jej nie dała.

użytkownik usunięty
Dakota_Fanning_2

Wiesz narazie jest jeszcze młoda ,ale zobaczymy. Może za pare lat byc bardzo dobra i znana aktorka.

użytkownik usunięty

Ja mysle ze warto dac jej szanse , chociaz na 1 miejsce to jednak troszke za wczesnie.