Adam DriverI

Adam Douglas Driver

8,0
60 217 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Adam Driver

a-więc nowy czarny charakter do "Star Wars" jestem ciekawy jak wypadnie i kogo zagra, a wy ?

altbur

No kozacko to on nie wygląda ;)

ibbi

Anakin Solo może?

Hashu_

Żartujesz?

Zuzak222

patrząc na komiksowy pierwowzór, posunięcie aktorów grających luke'a leie i hana w wieku.. mogłoby się nawet zgadzać chronologicznie z okolicami insurekcji koreliańskiej

Hashu_

Tylko, że Anakin miał 17 lat... i miał niebieskie oczy i brązowe włosy :P

Zuzak222

no tak właśnie jak sie dziś obudziłem to ogarnąłem, że myślałem Jacen a pisałem Anakin.. :) Caedus byłby całkiem badass ;p

Hashu_

Do Jacena też mi nie pasuje :P, ja Jacena se wyobrażałam jako takieg diabła o anielskiej twarzy w ludzkiej skórze, ciemnowłosego i szarmanckiego, a Driver kompletnie mi nie pasuje :/

Zuzak222

siła mejkapu! ja najchętniej zobaczyłbym trylogię bane'a.. :)

Hashu_

Trylogia Bane'a to najlepsza fabularnie historia z uniwersum, nie potrafię zrozumieć dlaczego to nie to filmują - trylogia ma wszystko: bitwy, pojedynki, genialne postaci, WSZYSTKO. Oprócz tego, miło jak główną postacią jest czarny charakter dla odmiany.

ula_van_gogh

i właśnie dlatego - nie można z tego zrobić opery mydlanej jak w pierwszej trylogii ;p

altbur

Ja myślę że zagra jakiegoś mando ;)

altbur

http://geektyrant.com/news/fan-made-star-wars-episode-vii-poster-with-new-cast to byłby naprawdę świetny plakat :)

altbur

Zagra pewnie inkwizytora lub mandalorianina, kogoś w masce. Nie trollując, ten gość ma tak nieciekawą twarz, z niezamierzenie głupim wyrazem, że nie powinien chodzić bez maski nawet przez sekundę na ekranie. Mam nadzieję, że został zaangażowany ze względu na wzrost, oby również interesujący głos (nie wiem czy taki posiada, ale dobrze by było) oraz opanowaną sztuke gry ciałem, a nie tylko mimiką. Jeśli będzie cały czas zamaskowany, to OK, mam nadzieję że maski nie ściągnie nawet na chwilę, bo to była by tragedia i salwy śmiechu na sali kinowej :p

sznapsiarz

Kogo zagra,Odpowiedź mam ja , niewiem lecz czy zdradzić ją mogę .

ducegorgon

możesz, czekamy ;)

agata_banach_2

Będzie on sithem rzeczy samej. Zwać się on będzie Kylo Ren,więcej nic nie wiem ja.

ducegorgon

To nie sith, adeptami ciemnej strony w tej części mają być członkowie innego zakonu.

sznapsiarz

kurde, trafiłeś prawie w dziesiątkę tym postem :D Ciekawy głos, i wysokość.

altbur

Mojżesza Ben Vadera.

altbur

Kylo Ren... ehhh... Świetna postać,a sam aktor ma niesamowity głos