Adam Małysz

8,3
73 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Adam Małysz

Wielki skoczek ( jak to mówią ) nie wiem czy nie którzy co się wypowiadają tu na forum są patriotycznie nastawionymi Polakami. Nie widzicie jak ten człowiek się stara ?? by wciąz miec wysokie noty ?? ile pracy musi w to włożyć. A może mu po prostu zazdrościcie ? tego że odnosi sukcesy?? bo jeśli tak, to poprostu mi was szkoda :/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
lotos_2

Wieśniakiem to najwyżej jesteś ty(o czym świadczy twoja głupia wypowiedź).Czy on(O Małyszu mówie)powiedział kiedyś jakiekolwiek stwierdzenie,że jest wielki,odpowiedź brzmi nie!!!Za wielkiego mistrza uwazaja go miliony Polakow,a niektorzy za najwiekszego Polaka.I co zabronisz im.To co on osiagna dzisiaj przez przez 20s w locie ty nie osiagniesz przez swoje cale durne zycie co .Kto inny jak nie Malysz w naszym Kaczystania tak pieknie szary dzien zmieni na niezapomniane przezycie.Twoje glupie porownywania Adama do Mickiewicza nie jest smieszne,ale glupie(okropnie).Malysz oprocz tego ze jest wspanialym spotrowcem potrafi zachowac sie w kazdej sytuacji.Potrafil zniesc nacisk takich glupkow jat ty kiedy mu nie szlo i zwyciezac prze wielie lat.

zjadacz_majstrow

Przeczytaj mój tekst jeszcze raz i jeszcze raz, aż wreszcie coś z niego zrozumiesz. Taka mała przyjacielska rada.

lotos_2

Oj człowieku naprawdę dziwne argumenty podajesz. Rozumiem że nie interesuja cię skoki narciarskie, ale to nie znaczy że fanom skoków narciarskich, Małysza, musisz tu truć.

lotos_2

A co jest w twoim tekście oprócz inwektyw?