nie wiem jak mozna go lubic. Zaden z jego gagow mnie nie rozsmieszyl.
Popieram autorkę tematu. Sandlera również jakoś nie trawię. Nie wiem czemu. Może gra jak do tej pory role, które nie są dla niego?
Jak się wam nie podoba to po co oglądacie filmy z jego udziałem ? niekumam ja uważam że Adam jest świetny i śmieszny a jak nie lubie jakiegoś aktora to nie oglądam jego filmów. POZDRO
Adam jesst świetnym aktorem komediowym i nie rozumiem jak można go nie lubić?! On jest stworzony do ról komediowych ;)
Eeee tam wcale nie jest zły, ale tak to już bywa z aktorami grywającymi w komediach innych bawią drugich nie. Ja osobiście chętnie zobaczyłbym Sandlera w jakimś dramacie, myślę, że to mogłoby mu pomóc odciąć się od komediowych ról.
ja go lubię, ponieważ jest dobrym aktorem lecz ugrzęzł chyba w rolach komediowych mam nadzieje, że wkrótce zobaczymy go w innym gatunku filmowym pozdrawiam
Muchomory też go nie lubią... ;p
Jak widze te twarz, natychmiast zmieniam kanał.
Gostek gra tylko cienkie komedie, bo ma tylko jeden grymas twarzy... Każdy inny film wyszedłby tylko na parodie...
Kiedyś się zmusiłem i obejrzałem do końca jakiś film z nim w roli głównej, wystarczy...
chyba żartujesz ? Sandler jest Świetny nie zawiodłem się żadnym z jego filmów a ogląałem ich na prawde wiele !
PES : no ale moŻe Cie śmeiszy humor Hi way ! żałosne
za to ty dales 1 gwiazdke Marlonowi Brando i Labiryntowi fauna - niestety to ty jestes zalosny/, aha zeby jeszcze mozna sie bylo z Ciebie posmiac to 40 letniego prawiczka uznales za arcydzielo - teraz mozesz sie z tego wytlumaczyc. Co do Sandlera wszedlem tu tylko zeby mu dac 1 jak tylko zobaczylem w necie zwiastun jego najnowszego filmu, aktor z niego zaden a ,,gra" role komediowe bo gdybym zagral w jakims dramacie to dopiero bylby dramat
Maggot jeżeli nie wiesz czy grał w dramatach to sie nie wypowiadaj bo grał np w Reign Over Me i dramat jest świetny a jego rola jeszcze lepsza. Obejrzyj i sie przekonaj a później komentuj. Pozdro.
Jak juz piszesz tyle postów pod rząd to nei pisz błędem bo razi ;/ Humoru ;/
Adam jest świetnym aktorem ;) Fakt, ze ciagle ma role komediowe, ale również mam nadzieję, ze dostanie coś innego ;d chętnie bym go zobaczyła w jakimś dramacie np. ;) Uwielbiam go ^^
http://www.filmweb.pl/Inglorious+Bastards+2008+o+filmie,Film,id=137747
film bedzie dopiero w 2008 roku ;)
pozdrawiam
Zobaczymy jak zagra. Może to będzie jego jakaś przełomowa rola, chociaż sam w to nie wierze ale myślę, że Tarantino wie co robi.
A ja myślę, że Tarantino sobie jaja robi z nas ;d tzn nie mówie, że Adam by tam się nie nadawał no, ale nie wiem dziwnie to wygląda ;d Tak czy owak nie mogę sie doczekać tego filmu ;d
...Sandlera lubie, ale jesli chodzi o tworczosc Quentina - pozostawie swoja opinie dla siebie...
Poza tym nie rozumiem was ludzie - to, ze ktos zagra u Tarantina czyni z niego wielkiego aktora? Przepraszam, ale czy pan QT jest jakims Bogiem? :)
To że Ciebie nie rozśmiesza może świadczyć że nie masz poczucia humoru. Nie musisz mówić, że jest beznadziejny bo nie jest. Oglądaj melodramaty to może tam Cię coś rozśmieszy...
może beznadziejny to on nie jest, ale nieśmieszny na pewno.I proszę nie piszcie mi że nie mam poczucia humoru, bo mam go w sobie bardzo dużo.
Mm chyba muszę sie z Tobą nie zgodzić.. Według mnie A.Sandler jest świetnym aktorem, swietnie gra w filmach i w ogole jest zajefajny :) No ale owszem mozesz miec swoje zdanie :) A tak po za tym to musisz miec jakies specyficzne poczucie humoru skoro Sandler Cie nie rozśmieszył :p
Specyficzne poczucie humoru? Ha! Powiedział co wiedział. Sandler jest jak sylikon w cyckach. Sztuczny do bólu. A nazywanie go świetnym aktorem, to tak jak nazywanie Hitlera dobrodziejcą ludzkości. Osobiście uważam Sandlera za sympatycznego gościa, ale napewno nie za świetnego aktora. Nawet i z tytułem aktor mu nie do twarzy. A wszystkim tym, którzy uważają go za dobrego aktora składam kondolencję. Już drugi raz w tym dniu...
Jak juz cos to "powiedziała co wiedziała" ;) Zacznij odrózniać płci bo w przyszłosci mozesz miec kłopoty ;)
A tak po a tym to mój drogi mam prawo do własnego zdania a Tobie gó**o do tego ;) To jest moja sprawa kogo lubie i kot mi wydaję sie smieszny a nie Twoja... ;););)
To fanów Sandlera można już na płci dzielić? Ech, ten świat nadal nie przestaje mnie zadziwiać...
Co mnie to obchodzi, że masz prawo do własnego zdania, jak jedyne, które mnie interesuje to moje własne. A moje własne zdanie jest takie, że Sandler to leszcz i marny aktorzyna. Być może miło mu się z oczu patrzy, ale to wszystko...
I błagam, nie wypalaj, że mało tolerancyjny jestem...:)
Czy ktoś tu mówi o dzieleniu fanów na płci?? Proszę bardzo przytocz mi ten fragment który o tym mówi ;)Od kiedy to mój Drogi do dziewczyn pisze sie "Powiedział co wiedział..." ?? O to mi chodzi a nie o dzielenie fanów na płci!! Weź Ty czytaj ze zrozumieniem bo nie mam ochoty na wyjaśnienia i nie zamierzam tego więcej robić ! !
Skoro Cie nie obchodzi, że mam prawo do własnego zdania, chociaż powinno, to interesuj sie swoim i przy tym zostań!! I szczerze mówiąc nie interesuje mnie co myślisz o Adamie.. Mnie to tito!
A i tak na zakonczenie czy ja kiedykolwiek Ci napisałam ze jestes nietolerancyjny? No, wiec mi nie wmawiaj słow ktorych nie powiedziałam w tym wypadku nie napisałam ;]
Ech, jesteś blondynką, czy jak?
Niektórzy nie są wstanie zrozumieć moich jakże błyskotliwych wypowiedzi, gdyż nad nimi trzeba się troszkę zastanowić. Notorycznie zapytałem, czy fanów takiego marnego aktosia jakim jest Sandler, można już dzielić na płci, bo dotychczas spotkałem się tylko z podziałem "szubienica", lub "krzesło elektryczne". Cóż, mój czarny humor wciąż niektórym stanowi zagadkę...
Dryń ! Poprawka ! Ty nie masz prawa do WŁASNEGO ZDANIA, jeżeli jest ono głupie, żałosne, durne, idiotyczne, bezpodstawne...
Nie napisałaś, że jestem mało tolerancyjny, bo nie pomyślałaś.
Fakt, faktem, że dałem Ci może zbyt mało powodów, abyś mogła się tego domyśleć, no, ale cóż - Polacy to inteligentny naród. Myślałem, że Ty też...
Ale nie martw się ! I dojrzeć przyjdzie czas...
Blondynką to może Twoja mama jest.. A zastanowić to ty powinienes nad soba.. Dobrze ci radzę zrób to poki wczesniej ;) głupi, żałosny, durnu, idiotyczny to moze jestes ty..
A i na przyszłośc.. Nie mysl tyle bo cie głowa zaboli..
I proszę odwal sie ( delikatnie mówiąc) ode mnie ;) Bo ja naprawdę nie mam ochoty na głupie zabawy z toba...
Nie obchodzisz mnie ty twoje zdanie...
Powodzenia w zyciu chłopcze
Pisz sobie co chcesz.. MNie to nie interesuje.. Tak czy siak to moja ostateczna odpowiedz kierowana do ciebie..
Och nie ! Zostałem olany przez blondynkę !
Cóż za hańba mnie spotkała,
że blondynka mnie olała...:)
Serdeczne dzięki, że przy wyzywaniu mnie dodałaś "może ty jesteś". Nawet nie wiesz jak mnie to uspokoiło. A o moją głowę się nie martw ! Jakby coś to Apap i mała drzemka.
Nie chcesz się ze mną bawić, to nie. Twoja strata. Lecz muszę dodać, że wiele już się ze mną "bawiło" (w tym blondynek), a potem mi za tą zabawę w rękę całowało...:)