Adam SandlerI

Adam Richard Sandler

7,7
47 577 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Adam Sandler

nie wiem jak mozna go lubic. Zaden z jego gagow mnie nie rozsmieszyl.

krzychu8008

Jak uważacie że Sandler gra beznadziejnie w komediach to macie jakieś spierd...ne poczucie humoru.

robert_em

Jako aktor nie jest zły,ale gra w tak beznadziejnych filmach że dam mu 6...nigdy mnie nie śmieszył,dziękuje za uwagę.

robert_em

Sandler jest świetnym aktorem, Dobrze gra, jest śmieszny, a jak chcecie zobaczyć jakąś jego częściowo dramatyczną rolę to namawiam do obejrzenia "Klik, i r...", a jak kogoś nie śmieszy ten aktor to albo niema poczucia humoru, albo ma, ale zryte jakieś..., On jest stworzony do ról komediowych...

robert_em

Zgadzam się z tobą robert em. Pozdro.

gosiatana

Jak to czytam to płakać mi sie chce
A)Jak ktoś lubi, albo nie lubi aktora nie znaczy że jest frajerem, albo że jest śmieszny czy jak wy tam jeszcze piszecie. Znaczy to tylko tyle że ma inny gust niż wy.
B) Jak cie obchodyi tylko twoje zdanie to to co robisz na forach, gdzie ludzie caly czas swoje opinije wzrazaja.
C)To ze ktos gra u Quentina Tarantino nie znacyz ze jest dobry. QT zrobil jeden genialnz film Pulp Fiction, a reszta w moim odczuciu to filmy przecietne.
PS: Sandler to aktor jak wielu innych. Nie jest ani świetny, ani tragiczny .
Ja bym go ocenił jako znośnego.

gosiatana

Powiem tak, że jako aktor komediowy i komik telewizyjny jest bardzo słaby!!! Jeśli chodzi o jego role komediowe są beznadziejne. Nie widziałem go na deskach w teatrze ani w poważniejszych rolach, dlatego nie będę komentował ról poważnych bo takowych nie było. Same filmy z Sandlerem raczej są słabe, a jeśli trafi się jakiś film w miarę, to bardziej zauważalni i błyszczący kunsztem aktorsko-komediowym są towarzyszący mu aktorzy.

użytkownik usunięty
gosiatana

Niestety musze Cie zmartwic ale jestem studenetem filmoznawstwa . Z gory uprzedzam ze nie uzywam polskich znakow bo to jest bez sensu . Adam Sandler jest jednym z wybitniejszy osob w historii kina komediowego . Trzeba jednak zwrocic uwage jakie role gral na poczatku Sandler . Byly to tak naprawde role blaznow ale jak wszyscy wiemy blazna jest zagrac trudno choc jak patrze sie na niektore komentarze jestem innego zdania . Tak naprawde fenomen Sandlera polega na tym ze jest taka osoba z natury lubi sie smiac czasami ten humor jest abstrakcyjny ale we wszystkim mozemy znalesc piekno . A film Anger Management gdzie zagral z Jackiem Nicholsonem po tym filmie mozecie dopiero oceniac tworczosc tego aktora . Pozdrawiam jego fanow oraz ludzi inteligentych i umiejacych uzasadniac swoje opinie . Szkoda ze nie bylem zalogowany tutaj wczesniej . Pozdrawiam

"Z gory uprzedzam ze nie uzywam polskich znakow bo to jest bez sensu"

to się, kurwa, nazywa argument!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))

R_E_B_E_L

A ja tam go lubię...
I nie zgodzę się, że granie postaci zabawnych jest łatwe i nie wymaga wielkich zdolności aktorskich...
Wręcz przeciwnie...
I co od niego chcecie...?
Lubi grać w komediach to niech gra...
Widocznie najlepiej się w tym czuje...
Musi mieć duże poczucie humoru...;]
Przed chwilą obejrzałam Klik i robisz co chcesz...;]
Popłakałam się ze śmiechu...<no nie licząc końca bo trochę smutny był>
Świetne to było...;]

Vendetta_

Napiszę szczerz, że jest aktorem komediowym.
Jego humor dla krytyków nie jest zrozumiany.
Ale dla ludzi, którzy szukają rozrywki tak.
Jako aktor komediowy ma u mnie 10.
Jako aktor utalentowany 3.
Podzielimy przez dwa i wychodzi 6,5.
Zaokrąglimy w górę i wyjdzie moja ocena:)

O lool. Jakie skomplikowane obliczenia wykonałam w pamięci:)

I_am_a_Bad_Girl

*szczerze <no przecież wiem, że za krótki>