Adrien Brody

8,5
49 296 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Adrien Brody

Iryujecie mnie ci pod dołem, nieważne czy ktoś ma duży nos czy mały, zaręczam, że każdy z was ma swoje kompleksy, i to nie znaczy, żeby pisać złośliwe wpisy, a wracając do tematu, Adrien jest znakomitym aktorem, niezapomniany w Pianiście :)

patrick_42

masz absolutna racje tornado. ci co nasmiewaja sie z niego sa poprostu najzwyczajniej w swiecie kretynami! nie zawacham sie uzyc tego slowa bo inaczej o takich ludziach nie sposob powiedziec. Dobrze ze ci co pisza rozne rzeczy na Adriena sa piekni i pozbawieni kompleksów!!!! Przypominam tylko ze Adrien mial wypadek na planie jednego ze swoich filmow, ktory byl krecony bodajze w 99 lub 2000r (w ciekawostkach o nim mozna sie tego dowiedziec) i pomimo tego nie zdecydowal sie na operacje nosa aby wlasnie odroznic sie od innych aktorów!!

patrick_42

Nom przyznaję Ci rację, bo bez względu na nos, Brody jest wspaniałym aktorem =). Nie podchodźmy jednak zbyt poważnie do tych "z dołu", bo temat nie był dla Adriena w żadnym stopniu złośliwy. Bo skoro nie zrobił sobie operacji plastycznej, to chyba cieszy się z "odmiennego;)" noska i złośliwości z tego powodu mu nie przeszkadzają.
Z drugiej strony, nie wyobrażam go sobie z normalnym nosem =)...

patrick_42

tylko ty tak uważasz :) (komentarz jest za krótki)

patrick_42

Nom chyba logiczne - nos mu nie przeszkadza (nie przez niego kompleksów) skoro go po złamaniu zostawił :). Co znaczy, że liczył się z głupimi docinkami :). Nom masz rację, że bez względu na nos wspaniale i z uczuciem gra... Gis revido!

użytkownik usunięty
Eleanor_Caufield

hahah teraz jesteśmy na górze! (to znaczy jak juz dodam ten post to znów będziemy na dole) i dajcie już spokój z tym 'on jest świetnym aktorem'- mi tego mówić nie musicie... wystarczy zajrzeć w moje ulubione... pozatym co to ma do rzeczy... i ogólnie gdyby komuś chciało się przestudiować trochę mojego bloga to inne argumenty też idą w niepamięć... i w ogóle dlaczego tu a nie u 'tych na dole'?
Pozdrawiam wszytkich Klimaciarzy, bawimy sie dalej! jak chcecie, to mozecie zgadywać ile ja 'mogę', zdjęcie jest...

patrick_42

Kogo to obchodzi jaki Adrien ma nos?? przecież jest przystojny,jak dla mnie to ideał,jestem jego fanką bez względu na to czy komuś sie podoba jego nos czy nie,ja uważam,że os ma świetny,zresztą tak jak całą reszta:)

walkowicz311

Adrien Brody jest wyśmienitym aktorem, i zaden mu nie dorówna, był niezapomniany w Pianiście!!!!!!!!!! Znam jeszczez jego wiele ról.

Pozdro