Adrien Brody

8,5
50 499 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Adrien Brody

mrrraaaau! jego nos jest tak cudownie niedoskonały XD chwalić człowieka którego pięści mu go połamały ^^ te oczy, te dłonie, te nierówne ząbki argh :P

sznurowadlo

oohhh jeah! jak najbradziej się zgadzam. jakbym śmiała nie :D hehehe...
chwalić człowieka, który byłby zdolny załatwić mi "takie cacuszko" na własność :D ... pozdrówka dla sznurowadełek, trampków i podobnych nakryć kończyn dolnych.. tottam :*
PS) czyż nie sądzisz, że jego oczy wyrażają głębię wszechświata?? :)

Dzika_Marcheff

achhh dziękuję:* ach jego oczy .. wyrażają jeszcze większą głębię! głębszą niż cała Galaktyka *-* jest po prostu wspaniały i mam kolegę który jest trochę do niego podobny XD no ale nie jest to ideał bo niestety nie ma nosa o takich rozmiarach *_*

sznurowadlo

KURDE!
POZNAJ MNIE Z TYM KOLEGĄ : D
Pozdrawiam zacne fanki; )

PS. Ah, Adrien... te Twoje dłonie... : *

fleUr_henry

Mrauu... Maruuu.... :D Sznurowadełko drogie moje kochaneee... poznaj nas z Twym zacnym Adrienowatym kolegą :D jestem całkiem za...
Królestwo za Adriena ( jeah :))
ale tak na serio serio, to baardzo chciałabym mieć takiego mena (żeby tylko jeszcze był w moim wieku - bóstwo :)
Pozdrowionka kochane:) Brody z Wami :* hehehe

Dzika_Marcheff

a ja się z Toba, fleUr, jak zwykle zgadzam ^^
on ma boskie dłonie.
Oczy w których można zatonąć.
Przecudne włosy.
Boskie usta.
Niesamowity nos.
Inspirujący nos.
I w dodatku... JAKĄ ON MA KLATĘ!!
agrrrr, mrrau, Adi :*:*

sznurowadlo

ale wiecie, bez tego nosa to już nie to samo :P (tak naprawdę to chcę mieć kolegę tylko dla siebie XD) ^^ ale tak serio to chodziłam z nim do jednej klasy (!) w gimnazjum ale potem kontakt się urwał .. niestety :P

sznurowadlo

aajjj.... miałaś go na wyciągnięcei ręki... mrauu
a tak szczerze, to znam chłopaka podobnej urody do Adriena.. ma na imię Michał i ma ok. 2m, ale niestety zajętyyyyy (chlip)
ale i tak podążam za nim wzrokiem na korytarzach...
mniam, mniam ... takie ciacha żyją na tym małym świecie....
papapaaa :*

Dzika_Marcheff

ja tez chce spotkac kogos podobnego do adriena...

sznurowadlo

daje słowo, że ze mną do szkoły chodzi chłopak, który jest idenyczny jak Adrien... Tylko troche niski...:p

sznurowadlo

Nie ma taaakkk...
Ja tesh tak chcem='(