Adrien Brody

8,5
49 296 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Adrien Brody

to mnie nurtuje: ile palców może naraz włożyć adrien do jednej dziórki swojego nosa? ja stawiam na 3,5, ale wolałabym żeby każdy podał swoją propozycję to wtedy wyliczę z tego jakąś średnią. ::]

katrina1230

Stawiam na 2. Przeciętnie człowiek może włożyć do nosa półtorej palca (znam to z autopsji :D), myślę, że Żyd 2, no w ostateczności 2,5.
A temat genialny, nie zastanawiałam się and tym nigdy ;).

Coward

A cóż ty masz do jego nosa i dziurek w owym nosie? ;) Jedno i drugie piękne. Tylko podziwiać :) Ale skoro pytasz to jakieś dwie na moje oko.

mrs_robinson

A ja tam nie wiem ile xD Adrien ma szczupłe paluszki,więc pewnie 2 wejdą;)Mi się wszystko w nim podoba;**Na dodatek nie ma żony....ech

Isiaczek

... ale ma narzeczoną :)
i maja się jakoś tak niedługo pobrać.

Anuszka14

E tam ;>Znając małżeństwa gwiazd niedługo to będzie trwac;)

juz_nikt

stawiam na 3. ;) mi to nawet 2 nie wejdą. xD

juz_nikt

boże, współczuję ci że tak ci się nudzi, skoro takie głupie pytania wymyślasz....

juz_nikt

A mi się jego nos podoba! Uważam, że jest sexy :-9 I kropka.
P.S. Nie licz na to, że więcej niż 2 wejdą ;-) Cała dłoń to nawet do słoniowej trąby by nie weszła :-P Ale w ogóle to po co Ci jakaś średnia? Nie wystarczy Ci, że Adri jest genialnym aktorem? Doceń go za możliwości artystyczne, a naturze daj spokój ;-)

użytkownik usunięty
Lulamei

Jako założycielka tego tematu (odpowiedź na swoje pytanie, które właśnie pojawiło się w Twojej głowie znajdziesz na stronie 1), chciałam się tylko przypomnieć i przeprosić, że zapomniałam o tym temacie i inni użytkownicy musieli za mnie liczyć średnią. Wstyd, na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że zapomniałam na jakiś czas o Filmwebie w ogóle.
Rozpoczynając ten wątek, wiedziałam, że narażam się na różne bulwersacje buraczanych jełopów, ale chyba trochę to lubię i po części po to się pytałam o te dziurki Adriena. Więc wszystkim, którzy oddali swoje głosy dziękuję. A do Was, kochane jełopki mam extra komcie:

Purplecuckoo, ja też Ci współczuję, że zamiast robić poważne rzeczy, musisz strofować takich głupków jak ja. Został ci jeszcze około bilion.

katrina1230, jesteś wojowniczką z księżyca, łogień z 'du**'!!!!!

yo, yo, dyszka dla syskich ;)

juz_nikt

bzdura
mam podobny i wchodzi 1 wskazujacy i to bez luzu

juz_nikt

Mi wchodzi jeden. Więc jemu pewnie cztery.

juz_nikt

Cała Tora.

squeeze2

mam taki sam nos. na sile mi dwa paluchy wejda, dla scislosci wskazujacy i serdeczny