Al PacinoI

Alfredo James Pacino

9,0
146 229 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Al Pacino

A gdzie,Szanowna redakcjo podziała się informacja,że Al Pacino dostał 2 Oscary a nie jeden????Przypominam,że drugiego Oscara dostał w 2007 roku za całokształt twórczości i dziwę się,że Redakcja FilmWeb pominęła tę jakże ważną informację???To ma być największy portal filmowy w internecie???Kto tu pracuje? Chyba śpiochy albo lenie.Pozdrawiam.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
UFOLOG

o ty Oscarze z 2007 roku to ja pierwsze słyszę?!?! Ani Robert ani Al nie otrzymali Oscara za całokształt twórczości. pewnie masz na myśli AFI .. a to nie ma nic wspólnego ze statuetka Oscara ;)

Polita

Nagroda dla Ala Pacino Amerykańskiego Instytutu Filmowego w 2007 roku miała miejsce,lecz tej informacji na Film Web nie ma...Przepraszam za gwałtowność bo faktycznie Pacino dostał tylko jednego Oscara.

UFOLOG

w porządku. :) swoją drogą AFI dla Ala było naprawdę rewelacyjne Polecam!

UFOLOG

To jest jakaś wada systemu dodawania nagród, Morricone i Wajda nie mają na wg.filmwebu Oscarów za całokształt.

Jeśli już jesteśmy przy AFI to mógłby ktoś zidentyfikować utwór, który leci podczas wręczania nagrody?
http://www.youtube.com/watch?v=RXk90urSC2Y

krzychun

Nie znam tytułu ale mam w swojej kolekcji płytę J.Williamsa na której znajduje się ten utwór(2001rok).To mi wygląda na jakiś cytat z filmu ale nie potrafię sobie przypomnieć z którego.A co do FilmWeb,to czy jest tu jakiś administrator,który redaguje tutejsze informacje?Przecież fakt,że nie można tutaj przeczytać o Oscarze dla Wajdy,to czysty wsytd ale nie wiem jeszcze dla kogo konkretnie!

UFOLOG

pewnie nie mam racji, ale ta muzyka kojarzy mi się z filmem Dick Tracy.. ;)