Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 593 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Dlaczego załoga Filmweb nie dodała jeszcze informacji ze Alan podpisał już kontrakt na 6 cześć Harrego Potter??Na stronie http://www.rickman-online.net/ taka informacja już sie pojawiła

sunshine_7

Mnie tez to wkurza, tez wiem o tym od jakiegos tygodnia, bo zaglądałam na tę stornę no a filmweb jak zwykjle niepoinformowany. Ale trzeba się przyzwyczajać powoli.. Mnie to już nic nie zdziwi..

sunshine_7

Tak samo na tej samej stronie napisene jest o ile mój angielski mnie nie zawodzi ze wyszedł na DVD film The Search for John Gissing ale nie moge go nigdzie znaleźć nawet w internecie :|

sunshine_7

Owszem. wyszedł na DVD i jest do kupienia za ileśtam dolarów na oficjlanej stronie Search to John Gissing. Nie pamiętam ile kosztował ale było to chyba cos około 28$. NIBY jest tak napisane i na stornie Alana też to wyczytałam, ale.. jak móisz, nie ma teog w internecie ani nawet nie ma opinii na temat filmu i właściwie mam wątpliwości co do tego, że on rzeczywiście na DVd istnieje nawet w Anglii i USA. POczekajmy jeszcze trochę, może sprawa się wyjaśni. Wiem na penwo, zę ó film nigdy w kinahc nie zaistniał ze względu na producenta. Sama nie wiem o co tam poszło. Cóż.. Wypada nam tylko czekać cierpliwie jak to dalej będzie z tym filmem.. A bardzo jestem na niego łakoma, jak każda Alanholiczka :)

Nawiasem: zapraszam na stronę www.alanek.klub.mylog.pl bo i wczoraj i dzisiaj pojawiły się newsy z ciekaywmi fotkami i filmikami z Alanem. Najświeższe, bo aż z dnia 28 października. Zapraszam serdecznie! :)

sunshine_7

No ja mam nadzieje że będzie bo ze zwiastuna wynika że to bardzo zabawny film i chciałabym go zobaczyć. Niestety nie możemy liczyć na to ze pojawi się w naszym kraju bo mimo że Alan fanów u nas jakos nie jest rozsławiany nad czym ubolewam

sunshine_7

Tak, na pewno gra w harym, nie wiem dlaczego tu jeszcze o tym nie wspomnieli.
NA PEWNO, poniewaz szanowna pani melanie parker napisala mi o tym w liscie ;)

pozdrawiam;)

sunshine_7

Tak o tym juz wiemy problem polagał na tym że na filmwebie o tym nie napisano ale to już pewnie zauważyłaś czytając nasze posty Midnightserenade. Nawiasem mówiąc Kaliope swietna stronka :)