Dlaczego załoga Filmweb nie dodała jeszcze informacji ze Alan podpisał już kontrakt na 6 cześć Harrego Potter??Na stronie http://www.rickman-online.net/ taka informacja już sie pojawiła
Mnie tez to wkurza, tez wiem o tym od jakiegos tygodnia, bo zaglądałam na tę stornę no a filmweb jak zwykjle niepoinformowany. Ale trzeba się przyzwyczajać powoli.. Mnie to już nic nie zdziwi..
Tak samo na tej samej stronie napisene jest o ile mój angielski mnie nie zawodzi ze wyszedł na DVD film The Search for John Gissing ale nie moge go nigdzie znaleźć nawet w internecie :|
Owszem. wyszedł na DVD i jest do kupienia za ileśtam dolarów na oficjlanej stronie Search to John Gissing. Nie pamiętam ile kosztował ale było to chyba cos około 28$. NIBY jest tak napisane i na stornie Alana też to wyczytałam, ale.. jak móisz, nie ma teog w internecie ani nawet nie ma opinii na temat filmu i właściwie mam wątpliwości co do tego, że on rzeczywiście na DVd istnieje nawet w Anglii i USA. POczekajmy jeszcze trochę, może sprawa się wyjaśni. Wiem na penwo, zę ó film nigdy w kinahc nie zaistniał ze względu na producenta. Sama nie wiem o co tam poszło. Cóż.. Wypada nam tylko czekać cierpliwie jak to dalej będzie z tym filmem.. A bardzo jestem na niego łakoma, jak każda Alanholiczka :)
Nawiasem: zapraszam na stronę www.alanek.klub.mylog.pl bo i wczoraj i dzisiaj pojawiły się newsy z ciekaywmi fotkami i filmikami z Alanem. Najświeższe, bo aż z dnia 28 października. Zapraszam serdecznie! :)
No ja mam nadzieje że będzie bo ze zwiastuna wynika że to bardzo zabawny film i chciałabym go zobaczyć. Niestety nie możemy liczyć na to ze pojawi się w naszym kraju bo mimo że Alan fanów u nas jakos nie jest rozsławiany nad czym ubolewam
Tak, na pewno gra w harym, nie wiem dlaczego tu jeszcze o tym nie wspomnieli.
NA PEWNO, poniewaz szanowna pani melanie parker napisala mi o tym w liscie ;)
pozdrawiam;)