Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

On ma 63 lata ! O fuck. ; ]

Nie spodziewałem się.

Lecho1523

no wiesz ludzie się starzeją

kwiat

jak miło z twojej strony że potrafisz liczyć

sunshine_7

też nie przypuszczałam że ma 63 lata, wygląda jakoś tak młodziej :)

kiara_94

jakie wy filmy (z którego roku) bądź jakie zdjęcia oglądacie że uważacie że nie wygląda na 63 lata... moim zdaniem na niektórych zdjęciach z premier wygląda na swój wiek a że w filmach jest pod opieką charakteryzatorów to może tego tak nie widać no ale nie przesadzajmy bo niektóry zdjęcia jak już pisałam zdradzają jego wiek.

kwiat

do roli Snape'a w pieron go odmłodzili, nawet jeśli to nie był zamierzony efekt :P

literatka_w

dokładnie jako Snape to góra dałabym 40 lat a tu patrze 63 lata, pokażcie zdjęcia na których zdradza swój wiek bo dalej nie wierze:)

kiara_94

dowody wystarczy napisać w wyszukiwarce Alan Rickman no ale cóż widać nikomu się nie chce wpisać więc proszę

http://www.freewebs.com/sweeneytoddforum/Katy%20and%20Alan%20Rickman.JPG
http://www.contactmusic.com/pics/ma/gma_departures_040408/alan_rickman_5171222.j pg

http://cm1.theinsider.com/media/0/423/27/rickman6.0.0.0x0.604x912.jpeg
http://www.vh1.com/sitewide/flipbooks/img/movies/people/r/rickman_alan/74017127_ 10.jpg
http://wooller.com/sites/wooller/gallery/10419/alan_rickman_5172.JPG

i wiele wiele innych...

kwiat

Fuck :P ale trzeba przynać, że facet ma to coś...

Lecho1523

No tak tylko w książce po śmierci Lily jak zdawał relacje Harry (Opowieści
księcia)to było widać ,że po śmierci jego matki Snape wyglądał dużo starzej
,a w filmie powiedziałabym ,że ma jakieś 48 lat...Więc do tej roli pasuje
idealnie nie tylko pod tym względem ;) Jak oglądałam jego zdjęcia to mnie
normalnie przytkało na tych z premier taki roześmiany ,pogodny a w filmie
w ogóle nie podobny do naszego Sanpusia ;*
Poczekajcie jeszcze pare lat wy też będziecie mieć tyle o ile wcześniej nie
umżecie...

wita96

prawda ten facet ma to coś, żeby tylko żył bardzo długo to jeden z najlepszych aktorów no i mój ulubiony bohater Severus Snape :)

wita96

Sorry napisałam umrzecie przez "ż" się spieszyłam...xD

Lecho1523

on ma aż 65lat???

Nie dałbym mu 50 w filmie

radeso

Jako Snape i tak za staro wygląda bo w książce on ma chyba 30-38 lat (od 1 do 7 cz.) ale mimo to dobra rola

BlackWinterDay

Nie ma się co szokować. Charakteryzacja sprawia cuda.

Alan siwy, Alan stary. A do tego jeszcze łysieje. No ale cóż... życie.
Osobiście uważam, że jego najlepsze lata wypadały koło 50. W Rozważnej na przykład. Mmmmmm

kaczy_dziup

Mam pytanie(może trochę nie na temat) czy on ma dzieci i czy jest żonaty, nic o tym nie pisze, więc pytam:)

kiara_94

Wiesz co, z tego co mi wiadomo to tak: Alan chyba jest z kimś związany (tylko czytałam to trzy tygodnie temu na jakiejś angielskiej stronie, pamietam nawet zdjecie na którym obejmował swoją kobietę) ale dzieci nie ma na bank - podobnie jak jego girlfriend.
Pozdrawiam Cię serdecznie, buźka :*:*
Seileed

LadyDasmader

Ta, prawda. Rickman nie ma potomków, kobite ma od urodzenia tę samą, także beznadziejna sytuacja;]

Mittron

no nie ! taki wielki człowiek a dzieci nie ma? oj błąd Alanie, ale przynajmniej jest wierny jednej kobiecie za co go cenię bo mało takich aktorów, którzy mieliby jedną dziewczynę przez całe życie ;)

kiara_94

Beznadziejna Sytuacja?
No taaak... ale Cristiano Ronaldo to dopiero jest ktoś, co pięć minut nowa laska, cała Portugalia już się z nim przespała, teraz czas na Hiszpanki!
Pfffffff!!
Wiernosc jak widać nie jest dzisiaj w modzie..

LadyDasmader

"beznadziejna sytuacja" to był sarkazm/ironia/kpina/żart, którego się NIE wyjasnia, ale się go łapie...albo nie;p

Mittron

dla nas fanek to jest beznadziejna sytuacja ;) co prawda dla mnie jest już za stary ale i tak go cenie ;)

Mittron

tylko dlaczego on dzieci nie ma ? Już powinien wnuki bawić a tu niee. Nic nie pomyślał o swoich młodszych fankach ;)

kiara_94

Kiedyś wypowiedział się na ten temat. Stwierdził, że kocha podróże i ceni sobie wolność, to nawet chyba gdzies w ciekawostkach wylapalam.. a poza tym.. no.. powody mogą być różne, takie o których zapewne nigdy się nie dowiemy, i należy ten wybór szanować, Alan jest wolnym człowiekiem i może posiada swoją własną receptę na szczęście, której się trzyma. Ja się na przyklad bardzo cieszę, że jest z tą kobietą, że są razem szczęśliwi i że wspierają się wzajemnie.

LadyDasmader

tak ta kobieta ma farta, może patrzeć na Alana codziennie :D

kiara_94

i tutaj przypomina mi sie dyskusja z naszą wspaniała forumowiczka...nie pamiętam niestety jaki miała login;p kojarzycie napewno panienkę wmawiająca, iż Alan jest jej przyjacielem i rzekomo zwierzył jej się z powodow, dla ktorych nie ma dziecixd
Darling of Alan? coś w tym stylu;D
pozdrawiam

tynka19xx

Tak Darling of Alan! (pisane chyba łącznie, ale nieważne zresztą). Moja ulubiona alanholiczka :D Niezłe miała te wkręty i ta jej łamana polszczyzna tłumacozna wyjazdem do Anglii. Fajne czasy ;D

tynka19xx

to ciekawe jaka to jest ta wielka tajemnica Alana, którą jej zdradził xD

kiara_94

Oczywiscie to, ze jest miloscia jego zycia, a Rima to stara wiedzma :D

Caireann

taaa i rzuciła na Alana urok albo nafaszerowała go eliksirem miłości :D

kiara_94

Eliksirem miłości!!!!!!!! Buahahahahaaaaaa! Kiara, to było dobre, lol:D

LadyDasmader

Też cenię u Alana, że jest tyle z tą Rimą, ale jakoś tak nie lubię tej kobiety. Nic o niej w zasadzie nie wiem, ale jej widok nie wywołuje u mnie przyjemnych odczuć.

kaczy_dziup

taka stara wampirzyca nie?:D i mogłaby zrzucić trochę kilogramów bo jak ona się prezentuje przy Alanie ?!