Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 339 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

COOL

użytkownik usunięty

Ten facet jest świetny!!!! Zarówno jako aktor jak i facet...:)Najbardziej podobał mi się w "Szklanej pułapce".Film ten był świetny głównie dzęki niemu.Powaga!Naprawdę doskonały aktor i bardzo przystojny mężczyzna.

użytkownik usunięty

eckehbcdsfsgaha2
spałaś z nim że jest dobry jako facet wswzystkie jesteście tak pojebane że mi wasz szkoda

Teoretycznie można tu wszystko wypisywać, ale odrobina kultury nigdy nie zawadzi...

użytkownik usunięty

eckehbcdsfsgaha2
spałaś z nim że jest dobry jako facet wswzystkie jesteście tak pojebane że mi wasz szkoda

użytkownik usunięty

eckehbcdsfsgaha2

użytkownik usunięty

Ty mnie coraz bardziej denerwujesz jak ci się niepodoba to się z tąd wynoś! Poza tym Rickman fajny był też w Robin Hoodzie.

był fajny we wszystkich filmach! Robin Hood - przez niego zapałałam sympatią do WREDNYCH TYPÓW, szklana pułapka - niemoralnie chciałam, żeby mu sie nie udało, "Rozważna i Romantyczna" - wlał życie w bezbarwnego Pułkownika.... Faktycznie cool!

Alan Rickman to jeden z niewielu aktorów, którzy w każdą, choćby najmniejszą rolę potrafi włożyć cały swój talent... Znakomicie zagrał Hansa Grubera, szeryfa,Rasputina, Snape'a i Harry'ego ("To właśnie miłość"... Uwielbiam go i pozdrawiam wszystkie wielbicielki jego talentu ( i urody;)... :D

miriam_b

dzieki za pozdrowienia ;))
Faktycznie, Alan jest świetny. Jest specem od czarnych charakterów ]:-) i za to go uwielbiam... (no i jest przystojny... mino że się starzeje :P)

miriam_b

I dziękuję za pozdrowienia, bo jednym z moich najulubieńszych aktorów Rickman jest od dawna. Serdecznie pozdrawiam! :-)

użytkownik usunięty
Lady_Snape

Do Alana pasuje tylko jedno słowo - G E N I A L N Y ! uwielbiam tego faceta :) oze nawet bardziej niz Hugh Granta :D Ogolnie , ten angielski akcent :)