Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Hej, szukam filmu Closet Land z Rickamanem. Wiem że jest na you tube, ale niestety mój angielski nie jest tak dobry abym zrozumiała co oni tam mówią ;D
Gdyby ktoś miał ten film albo wiedział gdzie go szukać ( albo same napisy) to prosze o kontakt.
Pozdrawiam fanów.

samoticha

nie wiem, czy polskie napisy w ogóle są, chyba nie. Angielskich nie mam.

The_Carnival_Is_Over

Film tak mi się spodobał, że zrobiłam do niego polskie napisy.
Masz tu linka:
http://www.megaupload.com/?d=ZYWTFRVB
Pozdrawiam

samoticha

Ani polskich ani angielskich napisów nie można znaleźć w necie, z samym filmem też mam problemy znalazłam kiedyś ale tylko połowę...

magnifica

ja ten film mam w domu dzięki neli;)

kwiat

A nie wiesz jakim cudem ona zdobyła ten film?

samoticha

Ktoś kiedyś mi podsysłał go ale gadu mi padło i mam tylko po rusku jakby ktos angielski miał proszę o kontakt 9111513 albo nifferek@gmail.com

Niffer

nie wiem jakim cudem ale zdobyła oczywiście jest po ang

kwiat

też jestem zainteresowana tym filmem. Napisy są ale tylko po angielsku

Yo_Anna

Mam udało się muszę go tylko zmniejszyć bo ma ponad 1 gb, zrobie z niego rmvb i zrobie torrre... wszyscy wiedzą co potem namiary na maila dostaniecie

Niffer

wow ale super ;D
<za krótki> <za krótki>

samoticha

Chomikuje po 95 mb w 4 częściach. jak wrzucę wszystko to dostaniecie hasło:P

Niffer

A kiedyś komputer chodził przez prawie miesiąc non stop by pościągać co ważniejsze filmy więc mam Closet Land, Dark Harbor, Mesmera... i jakieś 25Gb innych na dysku xD Posiadam też oryginalnego Johna Gissinga, ale w reginie amerykańskim więc dalej się zastanawiam jak go przekonwertować... :) Jakieś prośby to się zgłaszać :) jer_nela@onet.eu
PS. W którymś z naszych "tysiączników" pisałyśmy jakie to filmy mamy, czyż nie? Proponuje sprawdzić jak ktoś cierpliwy jest xD

Nela

Znalazłam ten film! Ale niestety bez napisów. ;(

samoticha

Nie wiem, czy one w ogóle istnieją- zawsze warto spróbować zrozumieć ;)

Nela

Kiedyś też ściągałam wszystkie filmy z Alanem jakie tylko się dało. Niestety, niektóre na przykład z ruskim dubbingiem(Dark Harbour) albo...tylko połowę;](Mesmer). Ściągnęłam też Closet Land, ale chyba był w jakiejś złej jakości i nie obejrzałam go w sumie całego.
Wiele jednak z tych filmów się u mnie nie uchowało, bo przy formatowaniu kompa zapomniałam ich zgrać na płyty i brat mi poprostu brutalnie je skasował. A Rasputin też tam był. Uwielbiam ten film, i rolę Alana w nim*____*

A Gissinga też ściągnęłam, ale jakoś mnie nie zachwycił. Znaczy film był dość słaby, no bo Alan....wiadomo, zawsze miło popatrzeć. Bez niego to by była jakaś porażka.

kaczy_dziup

A z napisami to w ogóle ciężka sprawa.