Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 593 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

bardszo lubie poznawać opinie innych ludzi. Dlatego pytam się jaki jest wasz ulubiony film z Alanem? Ja najbardziej lubie "Rozważna i romantyczna" PS:tylko nie mówcie ze lubicie wszystkie bo to już nie jest oryginalne:)

Meredith_3

Pytanie również bardoz mało oryginalne z tego względu, zę juz takowe się tu pojawiło. ale powtózyć można:
namber łan:
-Mesmer (film cudowny, kreacja Alana cudowna, fascynujący do głębi i działający na wyobraźnię)
namber tu:
-trudno sie zdecydować, ale postawiłabym tutaj Robin Hooda- nieśmiertleny, bawiący do łez, przy tym Alan jako wprost nieoceniony czarny charakter- szerrryf Nothingham!
namber tri:
-Snow Cake- mogę oglądac bez końca, mimo starszej już postaci Alana, bo jak wiemy film z 2006, ale jak to mówią:
"Alan jest jak wino, im starszy, tym lepszy"
:P

-Galaxy Quest i Rozważna i Romantycnza na równi, bo są oryginalne, zaskakujące i po prostu... bo... bo tak.
i tak moge wymieniać Severusa SNapea z HP, Hansa Grubera, ale wiemy obydwie że to bez sensu.
alan po prostu w każdym był the best i nie można się zdecydować :)

Meredith_3

ja muszę to jakoś rozdzielić, to znaczy, mam ulubione filmy z Alanem i jego ulubione role, które nie zawsze się pokrywają, a więc...

Ulubione filmy:
- "To właśnie miłość"
- "Szklana pułapka"
- "Snow Cake"

Ulubione role:
- "Rasputin"
- "Robinn Hood"
- "Szklana pułapka"
- no i Snape:)

Pijana_powietrzem

Hm.
Snow Cake, RiR, Robin Hood.

I oczywiscie reszta xD

Caireann

jejciu, jejciu, ile razy można odpowiadać na to pytanie?

ale zrobię to. znowu.

w kolejności dowolnej:
Robin Hood, Snow Cake, Die Hard, dowolny Harry Potter, Something he Lord Made