bardszo lubie poznawać opinie innych ludzi. Dlatego pytam się jaki jest wasz ulubiony film z Alanem? Ja najbardziej lubie "Rozważna i romantyczna" PS:tylko nie mówcie ze lubicie wszystkie bo to już nie jest oryginalne:)
Pytanie również bardoz mało oryginalne z tego względu, zę juz takowe się tu pojawiło. ale powtózyć można:
namber łan:
-Mesmer (film cudowny, kreacja Alana cudowna, fascynujący do głębi i działający na wyobraźnię)
namber tu:
-trudno sie zdecydować, ale postawiłabym tutaj Robin Hooda- nieśmiertleny, bawiący do łez, przy tym Alan jako wprost nieoceniony czarny charakter- szerrryf Nothingham!
namber tri:
-Snow Cake- mogę oglądac bez końca, mimo starszej już postaci Alana, bo jak wiemy film z 2006, ale jak to mówią:
"Alan jest jak wino, im starszy, tym lepszy"
:P
-Galaxy Quest i Rozważna i Romantycnza na równi, bo są oryginalne, zaskakujące i po prostu... bo... bo tak.
i tak moge wymieniać Severusa SNapea z HP, Hansa Grubera, ale wiemy obydwie że to bez sensu.
alan po prostu w każdym był the best i nie można się zdecydować :)
ja muszę to jakoś rozdzielić, to znaczy, mam ulubione filmy z Alanem i jego ulubione role, które nie zawsze się pokrywają, a więc...
Ulubione filmy:
- "To właśnie miłość"
- "Szklana pułapka"
- "Snow Cake"
Ulubione role:
- "Rasputin"
- "Robinn Hood"
- "Szklana pułapka"
- no i Snape:)