Tak pokrótce.
Życze mu, żeby za 20 lat miał tyle samo wigoru i sił co teraz. ;]
A sobie życze, żeby mój facet też tak dobrze wyglądał w wieku 61 lat. xD
taaaaak Wsiooooo naaaaaaj:)))))))))
1000 lat ;]
i dużo propozycji filmowych cobyśmy go często w kinie oglądać mogły. :)
życzenia mistrzowskie, dla obu stron korzystne :D
dołączam się jak najbardziej
dla Rickmana dużo zdrowia, wigoru, energii, szczęścia, wielu filmów, nagród
tego, co przyniesie mu szczęście i radość
A ja Alanow życzę żeby:
-spełniły sie wszystkie wyżej wymienione życzenia;)
-w końcu zdobył Oskara
-wykorzystał swój niesamowity głos, np. nagrywając jakaś plyte z nastrojowymi balladami
-napisał swoją autobiografię
-no i może aby wygrał jakąś zagraniczną wycieczkę, najlepiej do Polski;)
100 lat życia,dużo werwy i sił witalnych,samych oskarowych ról... Oby ta wycieczka trwała minimum 2 tygodnie i była poświęcona zwiedzaniu miasta...
Tak, tak, i jeszcze raz tak! Podpisuję się rękami i nogami pod tymi życzeniami. Taka płyta to byłoby coś... Aż się rozmarzyłam...
Ja chcę Oskarka dla Alana i koniec. Tego mu życzę i kropka. :P
Happy Birthday, Alan!
Czemu nie wchodzicie na moje forum? http://www.allaboutar.mojeforum.net/index.php na forum bieda, że aż piszczy!
Pozatym szukam od kilku miesięcy współautorów do mojego bloga. ---> szczegóły www.alanrickman.blog.onet.pl
Szkoda, by taki bloga o Alanie się zmarnował, a ja nie mam czasu pisać. :-) Pomożecie?
Ja właśnie to samo chciałam napisać :). Oskara i tyle! Takiemu aktorowi to Oskar się nalezy. a jak! Na swoim blogu takie długasne napisałam życzenia dla Alana i wszystko się skasowało..... buuu! :( A odnośnie poprzedniego wpisu... Kochana! To JA zgłosiłam się, aby prowadzić Twojego bloga i ja już też pisałam notkę tam własnie, ale cos mi nie wyszło i równiez się nie zapisało. Kurczę... Ja nie jestem przyzwyczjaona do blogów na onecie. LAe obiecuję, ze wkrótce się cos pojawi. Myslę, że nawet i dzisiaj :).
Wiesz... Jak narazie to ja sama zaniedbuje swojego bloga o Alanie http://alan-rickman.klub.mylog.pl :)
Ale niedługo u Ciebie tez się ukarze notka :*