Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Alonowi rośnie ocena (7,78) i mniejsce 45, ale ja i tak uważam, że to mało. No zróbcie cos żeby mu ocenka i miejsce podskoczyło!! Przecież to niemozliwe żeby taki boski i utalentowany aktor był tak nisko!!! Mam racje czy nie???

Narcyzia_2

przykro mi, ale w tej kwestii my nic nie mamy do powiedzenia, bo każda z nas głosowała na Alana chyba najwyżej jak się dąło 10/10 a jakże :)
ten temat poruszałam i ja i jestem oburozna, ze podskoczyło mu tlyko o kilka setnych! Lepiej było przedtem jak było 7,77 bo 7 to liczba boska ^^
a taki jest nasz alan.

Narcyzia_2

Tyle sie nagłosowałyśmyi nic, bo jak tu nie dac mu 10/10 ja dałabym nawet 20/10:P szkoda, że dwa razy nie mozna głosowac:(

Narcyzia_2

leż oczywiście, masz rację, tylko jak słusznie zauważyły dziewczyny, drugi raz nie można zagłosować...
chyba że przeprowadzimy dywersję, wszystkie założymy po jeszcze jednym fikcyjnym koncie na filmwebie (podejrzewam że większość i tak ma więcej niż jeden adres majlowy)i zagłosujemy jeszcze raz 10/10.

oh, ajm soł iwul...

Kasiatko

Nio ja se założe jeszcze z 10 i jak mu podskoczy to bede usatysfakcjonowana czy jakos tak

Narcyzia_2

proszę, proszę... Czego się nie zrobi dla Alanka:). NA Canal + będzie lecieć "śniegowe ciastko" <jupi> :D:D:D

Narcyzia_2

Hej..po co? Po co wam to? Dla satysfakcji? To bez sensu. Alan ma taką ocenę jaką ma. Według mnie ona jest całkiem spora. Jest w pierwszej setce. To...jest sukces.
Naprawdę nie warto zakładac sobie nowych profili tylko po to aby podwyższyc Alanowi ocenę. Czy robi wam to różnicę?
Dla mnie Alan zajmuje pierwsze miejsce, ale nie każdy musi mieć takie samo zdanie.

Więc nie, nie masz racji.

kaczy_dziup

łe, kaczy dziopie, nie znasz się na żartach... przecież wiadomo, że niezależnie od miejsca na filmwebie, dla nas Alan zawsze będzie numerem jeden.

Narcyzia_2

Nie rozumiem po co się tak unosisz od razu. Nie zakładamy żadnych osobnych profili. To były tlyko żarty, żadna z nas nie postąpiłaby w ten sposób.
Alan ma taką ocenę jaką ma i my to akceptujemy.
nic więcej.

Kaliope

Fajnie, że Kaliope mnie rozumie:) Dla mnie Alan będzie najlepszy zawsze:) Może kiedyś będzie w pierwszej 10 albo na 1 piejscu... Heh pożyjemy zobaczymy:)

Narcyzia_2

Narcyziu...
Ja mu dałam 10 (taka mała skala... Alan zasługuje na 100000)
(szkoda tylko że jego grono się nie rozwija... niedługo sama że sobą będę pisać)

Rita_Trilian

to ja zapraszam na czata:
http://www.flash-chat.pl/chat.php?chatID=alanowosevowy

jesteśmy tam cały czas (przynajmniej teraz)

Kasiatko

Luknijcie sobie : http://filmy.aeri.pl/top.osoby.php4
ha ha ha :D :*

_AR_

....i tak powinno byc ;p .., nie inaczej

_AR_

Nareszcie jakieś miejsce które jest odpowiednie dla Alana...
;-)

Kaliope

Świetnie powiedziane! :)
Ja zagłosowałam 10/10 i więcej po prostu nie mogę w tej kwestii uczynić ;)

Widzę, że ocena rośnie, jednak pozycja Alana na liście albo stoi w miejscu albo spada :( Wiadomo, zdecydowana większość głosuje raczej na Pitta i Blooma...

I jeszcze jedno: błagam was jeśli tylko możecie coś tu poradzić to zróbcie wszystko co w waszej mocy, by w biografii Alana nie było napisane "uważany obecnie za jednego z najbardziej obiecujących aktorów", bo po prostu jak to czytam to nie wiem, czy się śmiać, czy płakać...

Deirdree

masz rację ale my nic nie mozemy z tym zrobic. chciałam pisać do adminów ale nie wiem pod jaki adres.

Kaliope

No to kiszka ;D
A ty i inne osoby współtworzące stronę nie macie na to najmniejszego wpływu?

Deirdree

No, no ! Trzeba by coś zrobić ... ale co ? ..

_AR_

Oj kiepsko, kiepsko ... z miejscem Alana ! :(

Narcyzia_2

29, ha! i oby nadal piął się w górę!:)

użytkownik usunięty
Kasiatko

Właśnie tak dzisiaj zaglądam i patrzę, a tutaj 29! Mój Boże ;) Oby do pierwszego.

Od # 8 miejsca wzwyż będę usatysfakcjonowana ^^