Facet jest fenomenalny. Zauważyliście, że kradnie filmy aktorom pierwszoplanowym? Na przykład taki Robin Hood- ktoś pamięta nagiego Costnera? Nie? No właśnie. A Alana wywrzaskującego, że odwoła Boże Narodzenie? I o to właśnie chodzi;). Na niego nie można nie zwrócić uwagi. Jest tak charakterystyczny, a ten jego głos... Uwielbiam go. Jeden z moich ulubionych aktorów.
Zupełnie się z tym zgadzam! Alan jest jedyny w swoim rodzaju.. Uwielbiam go zwłaszcza za rolę w Harrym Potterze i Robin Hoodzie:) Ogólnie rzecz biorąc, Alan jak na swoje lata trzyma się całkiem nieźle, nadal jest przystojny moim zdaniem i ma w sobie dużo charyzmy! Zdecydowanie mój ulubiony aktor :)
Widze, ze nie tylko kobiet dotyczy zasada- im starsze tym lepsze. Tak samo jest z Panami;). Alanowi z wraz z latami przybywa uroku
Dokładnie. Nieważne, że gra rolę drugoplanową i tak zapamiętuje się przede wszystkim jego kreację. Teraz zaczęłam się zastanawiać czy naprawdę Costner był w tym filmie nagi? Zupełnie tego nie pamiętam : )
Nie wiem czy wiecie ale Alan nawet w życiu prywatnym jest wierny od kilkudziesięciu lat jednej kobiecie... Jak na tak sławnego, którego pewnie nie jedna piękna kobieta by chciała, wykazuje się wiernością i lojalnością wobec swojej kobiecie i no cóż.. uważam, że to piękne i chyba żadna romantyczna komedia nie jest w stanie wzbudzić we mnie takiego wzruszenia..
Swoją drogą, jako aktor już tyle miał za sobą pocałunków i pieszczot z innymi aktorkami, że chyba dzięki temu nie w głowie mu były zdrady i gdy wracał do domu z planu, tam zawsze na niego jedna czekała:)