Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 177 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Facet jest fenomenalny. Zauważyliście, że kradnie filmy aktorom pierwszoplanowym? Na przykład taki Robin Hood- ktoś pamięta nagiego Costnera? Nie? No właśnie. A Alana wywrzaskującego, że odwoła Boże Narodzenie? I o to właśnie chodzi;). Na niego nie można nie zwrócić uwagi. Jest tak charakterystyczny, a ten jego głos... Uwielbiam go. Jeden z moich ulubionych aktorów.

kafranka_86

Zupełnie się z tym zgadzam! Alan jest jedyny w swoim rodzaju.. Uwielbiam go zwłaszcza za rolę w Harrym Potterze i Robin Hoodzie:) Ogólnie rzecz biorąc, Alan jak na swoje lata trzyma się całkiem nieźle, nadal jest przystojny moim zdaniem i ma w sobie dużo charyzmy! Zdecydowanie mój ulubiony aktor :)

mycha009

Widze, ze nie tylko kobiet dotyczy zasada- im starsze tym lepsze. Tak samo jest z Panami;). Alanowi z wraz z latami przybywa uroku

kafranka_86

Dokładnie. Nieważne, że gra rolę drugoplanową i tak zapamiętuje się przede wszystkim jego kreację. Teraz zaczęłam się zastanawiać czy naprawdę Costner był w tym filmie nagi? Zupełnie tego nie pamiętam : )

sparalizowaneusta

Co więcej chciałoby się mieć takiego w domu :)

ania20s

No właśnie @ania20s :) I nie ważne, że ma 66 lat :P

martynab

Nie wiem czy wiecie ale Alan nawet w życiu prywatnym jest wierny od kilkudziesięciu lat jednej kobiecie... Jak na tak sławnego, którego pewnie nie jedna piękna kobieta by chciała, wykazuje się wiernością i lojalnością wobec swojej kobiecie i no cóż.. uważam, że to piękne i chyba żadna romantyczna komedia nie jest w stanie wzbudzić we mnie takiego wzruszenia..
Swoją drogą, jako aktor już tyle miał za sobą pocałunków i pieszczot z innymi aktorkami, że chyba dzięki temu nie w głowie mu były zdrady i gdy wracał do domu z planu, tam zawsze na niego jedna czekała:)