z góry przepraszam jeśli ktoś lubi tę panią ale ona jest po prostu brzydka w porównaniu z Rickman'em, nie uważacie? Moim zdaniem bardziej by sapowała do Timothy'ego Spall'a(wiem że ma żone, ale jkoś tak ze względu na urode) a A. Rickman mógł by mieć dużo ładniejsze, ale wspaniałe w nim jest to że kocha ją taką jaką jest:)
Ja uważam ze to bardzo miła kobieta ... Nie można łączyć ludzi brzydka do brzydkiego ładna do ładnego ....
Ja uważam podobnie, jest niesamowicie przystojny i mógłby mieć niejedną, ale jeżeli ją kocha to super, przecież ceni się to w mężczyznach. :)
Pasowałby do Emmy Thompson. :D Ale kocha Rimę i to bardzo długo, i widać nie kieruje się oczyma ale sercem :)
Osobiście bardzo szanuje go, za to że wciąż są razem, mimo tego, że nie mają ślubu, a przeżyli już 30 lat. Może nie jest mega pięknością, ale jeżeli Alan ją kocha, to znaczy, że jest wyjątkowa. A gadanie, że mógłby mieć młodsze i ładniejsze, to dla mnie trochę głupie, no bo nie oszukujmy się, ale 40 lat to on nie ma i gdyby wyskoczył z jakąś 20stką pod ramieniem to pewnie wzbudziłby ogromne plotki i skandale xDD Po za tym skoro dobrze im ze sobą.... To cieszmy się ich szczęściem :D