Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 177 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Uważam, że ten pan znakomicie zagrał snapea.Ten jego drwiący uśmiech ta jego zimność i wstręt do Harrego.Tak sobie wyobrażałem snapea i przypieczentowali to charakteryzatorzy.Z góry przepraszam za błedy ale się spieszę

sil8

Zgadzam się w 100%. To spojrzenie, uśmiech i wogóle... mmm...
Wg mnie to Alan właśnie najlepiej wykreował swoją postać.
Nie można się do niczego uczepić(jedynie wieku) , ale Alan jako Snape jest genialny. Lepszego by nie znaleźli. A tak wogóle to w ciekawostkach pisze :" Rolę profesora Snape'a w filmie ?Harry Potter i Kamień Filozoficzny? (2001) dostał po tym, jak odrzucił ją Tim Roth (również znany głównie z kreacji czarnych charakterów)."
Ktoś wie czy to prawda?

Karen67

I dzieki Bogu, ze ja dostal ! Inaczej nie zwrocilabym na niego uwagi..a tak..ech.. :D
A tak w ogole to nie wyobrazam sobie Rotha w roli Seva...Bo on jakiś taki..mało atrakcyjny xD

Caireann

Podobo prawda:D:D

Hehehehe ja jak dowiedzialam sie ze Alan bedzie gral Seva to skakałam jak szalona po domu :P
Nie 1 nie 2 pisałam ze Alan to idealny Aktor do roli Severusa i nadal tak mysl. Własnie jedyne czego sie ludzie czepiaja to to ze jest " za stary" A czy to tak widac w filmie??? niee i tak wiele osob daje Mu owiele mniej lat ^^ i bardzo dobrze tylko niech wiecej scen ze Snapem bedzie a nie ocinaja to tak :(

pozdrawiam