Uważam, że ten pan znakomicie zagrał snapea.Ten jego drwiący uśmiech ta jego zimność i wstręt do Harrego.Tak sobie wyobrażałem snapea i przypieczentowali to charakteryzatorzy.Z góry przepraszam za błedy ale się spieszę
Zgadzam się w 100%. To spojrzenie, uśmiech i wogóle... mmm...
Wg mnie to Alan właśnie najlepiej wykreował swoją postać.
Nie można się do niczego uczepić(jedynie wieku) , ale Alan jako Snape jest genialny. Lepszego by nie znaleźli. A tak wogóle to w ciekawostkach pisze :" Rolę profesora Snape'a w filmie ?Harry Potter i Kamień Filozoficzny? (2001) dostał po tym, jak odrzucił ją Tim Roth (również znany głównie z kreacji czarnych charakterów)."
Ktoś wie czy to prawda?
I dzieki Bogu, ze ja dostal ! Inaczej nie zwrocilabym na niego uwagi..a tak..ech.. :D
A tak w ogole to nie wyobrazam sobie Rotha w roli Seva...Bo on jakiś taki..mało atrakcyjny xD
Podobo prawda:D:D
Hehehehe ja jak dowiedzialam sie ze Alan bedzie gral Seva to skakałam jak szalona po domu :P
Nie 1 nie 2 pisałam ze Alan to idealny Aktor do roli Severusa i nadal tak mysl. Własnie jedyne czego sie ludzie czepiaja to to ze jest " za stary" A czy to tak widac w filmie??? niee i tak wiele osob daje Mu owiele mniej lat ^^ i bardzo dobrze tylko niech wiecej scen ze Snapem bedzie a nie ocinaja to tak :(
pozdrawiam