Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 177 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Należy mu się oskar lub chociaż nominacja za jego kreacje w HP7 part 2. Normalnie facet rządzi. Myślicie, że Al ma jakieś szanse?

dawo160496

Na pewno nikt nie ma wątpliwości, że wymiata każdy film HP po kolei... ale nie wiem czy w takich komercyjnych filmach docenia się wątki drugoplanowe :(

Vickynella

Chciałbym, żeby dostał, chociaż nominacje. Tak za całokształt

dawo160496

wątpie, on i depp naleza do grona aktorów którzy nigdy nie zdobędą tej nagrody. Najwyżej nominacja.

użytkownik usunięty
dawo160496

Chyba nikt tak dobrze nie potrafi zrobić kamiennej twarzy Snape'a jak Rickman : D Oskar zdecydowanie się należy.

Na Oskara za bardzo bym nie liczyła, ale na taką nagrodę BAFTA czemu nie :)

alanbrian

Mógłby dostać drugą BAFTA'ę nie obraziłabym się :)
Wszyscy z forum tego aktora życzą mu oskara, ale to jest strasznie komercyjna wygrana, a Alan komercyjny to ostatnia rzecz jaką można o nim powiedzieć ;)

Nela

http://www.facebook.com/pages/We-demand-an-Oscar-to-Alan-Rickman-for-his-role-as -Severus-Snape/233845406626268#!/pages/We-demand-an-Oscar-to-Alan-Rickman-for-hi s-role-as-Severus-Snape/233845406626268

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Alex_DeLarge_

to nie było grzeczne. :P

Nela

haha, moje zgłoszenie podziałało ;)

Vickynella

Też zgłaszałam XD

Nela

ej przypomnijcie mi co napisałem bo sam nie pamiętam za co ten komentarz został zablokowany

dawo160496

zgadzam się, absolutnie genialna kreacja!

dawo160496

Ja bym nie chciała żeby on został nominowany do Oscara, ta komercyjna amerykańska nagroda nie zasługuje na takiego laureata, Alan to wielki aktor i na jego miejscu nie chciałabym mieć nic wspólnego z czymś takim jak Oscar, AAF nie nagradza sztuki tylko kasę, wielkie wytwórnie i sezonowe amerykańskie gwiazdki, są oczywiście wyjątki, ale to rzadkość, jakbym była Alanem to nie chciałabym być laureatem Oscara w jednym szeregu z Adrienem Brody, którego( jak dla mnie) aktorstwa uczyła kłoda drewna( proszę nie zgłaszać nadużycia, nie piszę tego obraźliwie, po prostu dla mnie on jest miernym aktorem). Życzę Alanowi sukcesów w Wenecji, Moskwie, Rzymie czy Cannes- to ostatnie prestiżowe festiwale filmowe.