Ostatnio oglądałam 'Robina Hooda: Książę złodzieji' i wogóle nie poznałam Rickmana!!! Najlepiej wygląda w 'Harrym...', w czarnych, prostych włosach :)
odpowiedź
W sumie mi też bardziej podoba się jako Snape, ale musisz przyznać, że gdyby nie on, Robin Hood i Książę Złodzieji byłby najnudiejszym filmem roku;-)
W tym filmie cały był świetny;) Ale zgadzam się że jakby nie on, to ten film nie byłby jaki jest;) Czegoś by brakowało...szkoda że go tyle wycięli;(
Tez go w ogole nie poznalam w 'RH'. Jak pierwszy raz ogladalam ten film ( pewnie ogladalam go i wczesniej, ale nie pamietam :)), to tylko przemknelo mi przez glowe ' To Alan Rickman! Ten co gra Snape'a!'. Zwazywszy na moj wiek ( ok 8 lat) moglam jeszcze nie znac Alana z innych produkcji :) I masz racje najlepiej wyglada w ciemnych wlosach, odmadzaja go ;) A jak jeszcze sa dlugie... ( wybaczcie to takie moje male zboczenie :P) Sam temat pewnie byl pierwszym o Alanie jako Szeryfie i w koncu zrozumialam dlaczego odkopuje sie stare tematy :P
Ale sie nie zgodze do końca;) Według mnie w Harrym Potterze nie wygląda młodziej, chociaż ma ciemne, dłuzsze włosy. Wydaje mi sie że wręcz go postarzają... Chociaż wygląda ładnie w każdych włosach;D ale ciemne kolory raczej nie odmładzają. Chociaż w RH wygląda super, może dobrze mu w kręconych?;)) No ale RH był kręcony sporo wcześniej;)
Caireann ty zboczuszku
mi tam w Harrym się podobał w końcu po tym filmie zaczęłam sie nim interesować Alanem oczywiście
Sun nie spouchwalaj się;PP
Nie mówie ze mi sie nie podobał, mnie się wszędzie podoba;) Ale postarzały go te włosy, a to że go postarzały to nie jest powód że ma mi się nie podobać;) No i wole go z "jego" oczami;) Ja nie zaczęłam po HP...tak przy okazji
tak powiedziałam a propos tematu
Mittron na naszym temacie dodałam zdjęcia które mi sie podobają ale koszulek raczej z nich nie bedzie
własnie się nad jednym zastanawiam, to takie, co gdzieś wisi w Anglii w jakiejs galerii, tzn ten portret, na którym ma rece zlozone przed twarza, to chyba 1. zdjecie. I ono sie nadaje na koszulke, zastanawiam sie czy nie wsadzic go na nastepna.
MNie korcil kubek ze Snejpem, ale zanim zamowilam to juz zapomnialam. A koszulke bym z checia kupila xP
Kiedyś na jakiejś angielskiej stronie widziałam Snape'owy zestaw: peruka, peleryna, różdżka i chyba nawet nos...
Tzn ja chcialam zamowic fotokubek :) Albo fotokoszulke ^^
Duzo na allegro takich sprzedaja, wystarczy dac zdjecie i juz :)
Kupilam keidys kolezance kubek z zespolem, bardzo fajnie to wygladalo :)
Ale na ebayu jest pelno takich rzeczy tez, juz zrobionych, kiedys widzialam snejpowe kolczyki, stringi :)
Mitron, gdzie byś chciała wcisnąc jego zdjęcie z tyłu? On jest szczupły, ale bez przesady… ;D
A tak poważniej, takie coś, to skandal… Jak można umieszczać jego wizerunek na majtkach?
Sugmanik prosze ciebie albo ty ubliżasz, ale komplementujesz...nie wnikam;P
Z przodu? OK, to kupuje;P
niech jeszcze wymyślą papier toaletowy z jego podobizną a to już bedzie szczyt wszystkiego
zgadzam sie z sugmanikiem
imie Alan nie daje ci prawa do wszystkiego, m in do tego ze ci wszystko pasuje, jak co niektorym Alanom;PP Dobre, bo jeszcze ci na ambicje wplyne...;D A poza tym w stringach jest z tyłu msc gdzie by weszło...malutkie;P Ale z reszta i tak jest z przodu, czepiamy sie szczegolow skarbie...:)
to nawet nie tyle co obrazliwe w pewnym sensie, ale ze zlym smakiem, bez klasy i kiczowate...nos Snape'a w zestawie...katastrofa...na czym to ludzie nie potrafia zarabiac?
A ja bym chciała gigantyczne zdjęcie Alana. Takie na całą ścianę. Na majtki raczej nie popatrzę jak już je na siebie założę^^
gigantyczne zdjecie tez bym chciała
nawet jedno piekne kiedyś dodałam na naszym temacie które było wprost idealne na ścianę
Ooo taaak!! A to zdj, ktore dałaś było (jest) boskie, wspaniałe i cudowne! Kurde...dostać na urodziny:( Musi być miejsce gdzie mozna cos takiego zalatwic, nawet w naszym wspaniałym kraju...
Ale przecież na pewno jest cos takiego w jakis zakładach fotograficznych pożądnych czy coś...tak sądzę.
Aaa! :D Chcialam wielki plakat Alana, ale nigdzie nie moglam znalezc. Musze sie zadowolic plakatem Viggo jako Aragorn, rozmiaru kinowego :)
Ale fototapeta z Alanem rzeczywistych rozmairow, to byloby to...
tzn ubrany może nie być wcale, ha!;P
Nooo...fototapeta z Alanem...mmm...rzeczywistych rozmiarów...super:)
A jak, jesli mozna sie zapytac :D ?
Ja chcialam wywolac u fotografa, ale nie bylo takich formatow ^^
No i dalej czekam na autograf, tak wiecej moze niedlugo Alan bedzie na scianie :D