Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 141 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Alan Rickman to mój ulubiony aktor. Uważam go za jednego z najbardziej utalentowanych aktorów wszechczasów. Potrafi się znaleźć w każdej roli. Oglądałam wiele filmów z jego udziałem i po każdym z nich miałam to samo zdanie - Alan jest geniuszem aktorstwa! Szkoda , że jest tak mało znany zwykłym ludziom , krórzy wolą oglądać pustych mięśniaków i pożal się Boże lovelasów ,a nie takich geniuszy kina...POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW ALAN'A!!!

użytkownik usunięty
Ryba

on jest sexy i cool!
alan rickman to najprzystojniejszy i najbardziej utalentowany actor!!!!!!!!!!!!! ogladnelam prawie wszystkie filmy z nim i stwierdzam ze nie da sie na niego nie zwrucic uwagi chyba ze ktos jest slepy! znam jego adres i prawie wszystko o nim wiec w razie potrzeby piszcie do mnie!!!!!

użytkownik usunięty
Ryba

on jest sexy i cool!
alan rickman to najprzystojniejszy i najbardziej utalentowany actor!!!!!!!!!!!!! ogladnelam prawie wszystkie filmy z nim i stwierdzam ze nie da sie na niego nie zwrucic uwagi chyba ze ktos jest slepy! znam jego adres i prawie wszystko o nim wiec w razie potrzeby piszcie do mnie!!!!!

użytkownik usunięty
Ryba

on jest sexy i cool!

użytkownik usunięty
Ryba

Tak, jako aktor zachwyca mnie z całą pewnością. Jako facet też, ale co z tego. Masz rację jest genialnym aktorem.DOŁĄCZAM SIĘ DO POZDROWIEŃ!

Rickman jest świetnym aktorem, dotego jest bardzo przystojny jak na swój wiek... Dołączam się do pozdrowień... Pozdrawiam wszystkich zakręconych fanów Rickmana

użytkownik usunięty
Ryba

Tak, jako aktor zachwyca mnie z całą pewnością. Jako facet też, ale co z tego? Szkoda czasu na siedzenie przed telewizorem i ślinienie się do ekranu, trzeba se znaleźć normalnego faceta. I można tylko żałować, że nie będzie to Alan.

taak... ten facet to ideał... taki troche mroczny... krótko mówiąc ma w sobie to coś :)

Hehe, jasne... Tyle że ja już doszłam do tego etapu gdzie w co najmniej kilku facetach widzianych w ciągu każdego dnia widzę Alana... Jestem całkiem Alanholic i cieszę się że mogę to dzielić z kilkoma oświeconymi koleżankami, współczując nieuświadomionej i jakże wiele tracącej reszcie ludzkości :) Kocham Was wszystkie/ich;) kochające/ych;) Alaneczka i pozdrawiam!
PS. widział ktoś jego Kobitę?
:*

kasiunia89_2

Oczywiście. Rima Horton, tylko już nie pamiętam gdzie ją widziałam. Gdzieś jest na zdjeciu w internecie... Dziwię się tylko że on za nią nie wyszedł a jest z nią w związku już 37 lat. MOgliby mieć dziecie... Chciałabym żeby miał jakiegoś swojego nastęoce, który odziedziczyłby po nim to co najleopsze labo byłby jeszcze lepszy od samego mistrza! :) coz, wybaczcie ale to już jest moje zboczenie "zawodowe"

użytkownik usunięty
Ryba

Dołanczam sie do tych pozdrowien!!! Niewątpliwie Alan jest dla mnie najbardziej utalentowanym aktorem i niesamowitym facetem. Jakby się tak przyjżeć dokładnie to nic specjalnego: wielki nos, małe oczka... ale i tak gościu ma taką klasę i dużo tego CZEGOŚ, że niejeden przystojniaczek przy nim wysiada. A do tego ten jego GŁOS.............

Ryba

Tez uwielbiam Alana Rickmana. Gdzies przeczytalam, ze on gra "dobrego" jak "zlego" i "zlego" jak "dobrego". Cos w tym jest :) Ogladajac "Szklana Pulapke" (mimo ze za filmem nie przepadam)trzymalam przeciez kciuki za jego postac:D A jak krzyczy w filmie "Robin Hood.." zeby odwolac Boze Narodzenie - jest niesamowity. I to glownie dzieki jego grze profesora Snape'a pokochaly milony :D Dzieki za pozdrowienia

FreeLance

Heh, no właśnie. Co dziwne jest ja też w Szklanej Pułapce trzymałam kciuki za niemiecką mafię a nie za Bruca Willisa. :) Szkoda, ze Hans Gruber musiał wypaść przez to okno......

Ryba

Popieram popieram i jeszcze raz POPIERAM twoje zdanie. Jak się mnei ktoś pyta o ideał faceta albo ulubioną Gwiazdę a ja odpowiem Alan Rickmna to wszyscy robią wielkie oczy i się pytają w czym grał albo kto to jest! Jka można tego nie wiedzieć,? Przecież on jest słynnym aktorem i to takim, który naprawdę potrafi grać.

Kaliope

Poepieram Alan Rickman to NAJlepszy aktor i super Facet ahhh ma to cos i jest piękny. Umie zagrac wszystko i zawsze zagra super. A Jego głos jest poprostu Boski nie dziwie się ze w Dogmie gra Medatrona- głos Boga:D:D
JAk mnie się pytaja o ulubionego aktora (prawie wogle bo wszyscy wiedza:DD) to odpowiadam ze Alan Rickman albo robai glupia mine i nie wiedza kto to albo odrazu AAAAAAAAAAAAAAA SNAPE!!!!!

troszku mnie to denerwuje

Ryba

oj tak:)) Wystarczyspojrzeć by się zakochać;p Zdecydowanie dołaczam sie do pozdrowień!! Alan pasuje do złych ról jak i do dobrych:)ojaaa no super wręcz wysoko profesjonalna gra i to wyczucie :)) EXTRA:))jak ktoś chce to niech zagada jako$ chetniez nim porozmawim na moj ulubiony temat-ALAN:P PZDR :*:* ..::..Fani Alana łączcie się..::..:D:D