Hmmmm. Może tu trochę za cicho... Gdybyście miały wybrać tylko jeden ulubiony film z Naszym Ulubieńcem xD to jaki byście wybrały??? Ja bezapelacyjnie: "Robin Hood Prince of Thieves" to widać z resztą:p, choć Alan grał w naprawdę wyszukanych i przyzwoitych dziełach...
Popieram. Robin Hood Prince of Thieves. Bezapelacyjnie i bezkonkurencyjnie. Och, jak ja kocham ten film i kocham Alana w nim...
A ja sie zgadazam ale bardzo lubie "Rozwazna i romantyczna" :)
Ale Robin jest dobry zgadzam sie :P tan no rowni sa:DD
tak tak. RObin Hood i jeśli miałabym dac jeszcze jeden to uwielbiam Mesmera.
Ktoś widział Paly?
Mówią tka syzbko po angielksu i ten film jest tak dziwny,z ę kompeltnie nic nei rozumiałam oprócz pojedynczych słów.
eyes, eee jakieś tam weaks, yes i no.
no bomba po prostu. napisy by nie nadążyły, lekotr z reszta tez. ciekawe cyz przecietny anglik by to zrozumial :P
Ja tez jestem za Rozważną i romantyczną ten film mnie ujął, a gra Alana w tym filmie spowodowała moje zainteresowanie nim:)
To mnie załatwiłyście...jeden?! Dwa...Trzy;P Mesmer, Closet Land, Rasputin:) Widziałam Play-niesamowite, zaskoczona byłam, ale nawet tam Alan świetnie wyglądał, ale atmosfera...myślę że to allegoria... piekła? W każdym bądź razie chyba mówią o czymś co zrobili, czego żałują... trudno nadążyć:) To sztuka, zrobiła na mnie wrażenie.
hmmm...trudno mi się zdecydować na jeden film
Robin Hood,rozważna i romantyczna i głęboko,prawdziwie do szaleństwa:):)
Rasputin jest piękny (kłania się w pas Carycy z fw). Naprawdę jeden z lepszych filmów z Alanem jaki wdziałam.
Do czasu Sweeney'a Todda moim ulubionym filmem był Snow Cake.
A tak trochę bocząc z tematu, zauważyłyście, że Rickman grał we wszystkich możliwych gatunkach filmowych?